corsa c xenon sorunu

FireStarteR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
iyi günler arkadaşlar... aracıma xenon taktırmak için 2 farklı dükkana gittim ama xenon takamadılar.. sorun ise ampüllerin arkasında kablo olmaması..:(
bildiğiniz gibi ampüller plastik yuvarlak bir parçanın üstüne takılıp sonra farın içine yerleştiriliyor bu yüzden xenon ampülünü oraya yapıştırmamış gerekiyor falan diyorlar... xenon takan corsacı arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdüler acaba?:confused:
:cry:

biz deldik ama uygun bi şekilde deldik istediğimiz zaman halojenleri takabiliyoruz xenon ampulleri çıkarıp

corsasına xenon takan başka arkadaş yokmu??:cry:

topkapıda benim bi elektrikçim var.. bi çok soruna çare buluyo.. ben geçen sis bağlattım hatta sisleri uzunlarada bağlattım sellektör yapınca yanıyo falan.. orda işini halledebilirler.. eğer lazım olursa adres ve telini verebilirim

lehim aletiyle deldik çok basit ampulün kablolarının geçeceği kadar bir delik işte

sağolun arkadaşlar yardımlarınız için :)
şimdi bu farı falan deldirerek yaptırırsam gittiğim servis var onda yaptırıcam 250 tl ye takıyorlar xenon u... ama angel eye far alıp şirinelerdede 150 tl lik xenon taktırabilirim sadece 100 tl falan fazla para vermiş olurum... hangi farda daha iyi görüş alırım sizce??
angelların mercekleri falan kötü diyorlar..:(

bence çıkma cosmo farı alın.. onun üstünede zenon 500 e falan patlar heralde ama en temizi olur :D
angellar biraz daha güzel aslında ama aydınlatması kötü diolar.. çıkmacılarda bi sürü far oluyo içi temiz garantili bulursunuz belki.. bu arada çıkma parçalar nerden bulunur diosanız ikitellide sanayiler var.. orda bol miktarda çıkmacı var adamların dükkanları taşana kadar dolu walla :D

bence çıkma cosmo farı alın.. onun üstünede zenon 500 e falan patlar heralde ama en temizi olur :D
angellar biraz daha güzel aslında ama aydınlatması kötü diolar.. çıkmacılarda bi sürü far oluyo içi temiz garantili bulursunuz belki.. bu arada çıkma parçalar nerden bulunur diosanız ikitellide sanayiler var.. orda bol miktarda çıkmacı var adamların dükkanları taşana kadar dolu walla :D
evet en iyisi o gidicem hafta içi kısmetse... artık ucuza bulursam alırım.. eski farların üstüne veririm bişeyler adamada uyarsa...;)

Abi ben yeni taktirdim mevcut farda takili olan ampul arkaliğini delip yerleştiriyorlar ama güzel oldu 50 tl hallodu

Geri