corsa c xenon yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutkoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutkoc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selamlar

aracıma xenon taktırmak istiyorum forumdaki konuları okudum.ancak okuduklarımdan sonra kafam iyice karıştı.Malum öğrenci hayatı yaşıyoruz.aracıma xenon taktırmak istiyorum o farlar yanarken çakması ışığı çok fazlasıyla karizma oluyor.bu sebepten 200 tl bütçeyle neler yapılabilir.mğrenmek istiyorum.uzunları falanda yaptırmak istersek kaça patlar forumumuzun bilgili arkadaşlarından güzel cevaplarını bekliyorum.

mtec 6000 k yada 4300k bulabilirsin ben 2 yıldır aracımda kullanıyprum sorun yokk

uzunlara xenon takma sellektör çekemiyorsun onun yerine beyaz kaliteli ampullerden takarsın işlem çözülürrr

bndede h.i.d marka var. 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum ztn 30 arkadaş toplu getirtmiştik. böylece bize xenon kit 85 tl ye mal olmuştu o zmn. memnunum harika görünüşü aydınlatışı yagmurlu havalardada diger çakmalar gibi önünü göstermemezlik te yapmıyor gayet net. tavsiye ederim...

mtec 6000 fiyatları nedir acaba istanbul aksaray tarafına gitsem ucuza bulurmuyum.kaliteli beyaz ampullerimiz ne kadar bu kadar cimrimisin demeyin cimri diil öğrenciyiz. :D

"monza"marka (8000k) sorunsuz ve kaliteli ışık veiyor tavsiye ederim.

elimde 1 ay kullanılmış 8000k xenon kit var 75 lira .corsa c de kullandım arıza ışığı vs yakmaz

şuanda dp tuning diye mtec xenon kitinin ithalatçısını buldum haramidere tarafında oraya gidicem almak için.h7 8000k iyidir diye düşünüyorum.ayrıca işçiliği takılması için ne kadar fiyat çekerler.?

Son düzenleme:
en baba 20 alırlar

Umut 200 Tl ye rahat rahat taktırırsın Xenon Farlarını ortalama fiyatlar zaten 90-120 tl arası degısıyor.Uzunları Xenon Yapman hata olur Arkadasın dedigi gibi beyaz ampul koydurursun Sahsen bende o sekılde yapmıstım.

Geri