corsa c yan camurluk karbon

crafty_53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
yeni uye oldum bi konu hakkında bılgı almak istiyodum aracım corsa c cdti modeli yan camurlukları gövde rengi deıl siyah renk ve ben bunları karbon folyo yapmak istiyorum ama bi süre sonra folyoda kalkma meydana gelir mi. mat renge boyattım boyada atma bide folyo olarak denemek istiyorum yardımcı olursanız sevınırım tskler.....

Son düzenleme:
folyoda hıcbır sıkıntı yasamazsın ama sadece camurlugun farklı renk olması aracda n gusel dururmu bılmıyorum

Çamurluk olarak bahsedilen camurlukların etrafındaki siyah plastik aksam sanırım. Dodik deniliyor yanılmıyorsam..Yapabilirsiniz fakat o da bir süre sonra kalkacaktır. Yüzey pürüzlü zor tutar kaplamayı..

ewt dodıklerden bahsedıyorum mat boya yaptırdım kalktı bıde folyo olarak denemek ıstıyodum ama oda saglıklı olmaz dıyosunuz ne yapmam gerekıyo günesten dolayı renkleri solmuş gözüktüğü için pek hoş durmuyo...

dodikleri boyatabirsin ben öle yaptım fakat plastik astar atrrman lazım ole boya yaptr....egerkı karbon folyo ıle kaplatcaksan 3m ıle kaplat işini bilen biri olursa kalkma veya solma yapmaz...

ewt dedığınız gibi yaptırcam boyacıya plastık astar attırıp boya yaptırıcam kendı rengıne boyatıcam jantları yyenı aldım 15'' mat siyah rengınde dodıklerde sıyah oldugu için cok boguyo aracı tesekkur ederım bılgılendırdığınız için

Geri