corsa c ye jant tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kenzz_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta forumda bı arkadasımızın aracında vardı bu janttan buyuk ıhtımal 16 lıktı cok cok yakısmıstı ondakıde grı corsay dı hatta..

biliyorum ama 16 jantta 45 yanak takmak gerekiyor bundanda çekiniyorum yollar biraz bozuk bizim buralarda çok dikkat etmek gerekir o yüzden 15 düşünüyorum.

benım araıcmda16 45 yanak lastık var ole cok cok ınce degıl kı sonucta cukurlara dıkkat et yetr sadece bızım burda yollar cok mu duzgun sankı :)

Berker abi sendeki jantın ağırlığı ne acaba?...ilk mesajda verilen linkteki ilanı bende gördüm ve bunu bile almaya karar vermiştim ama satıcıya bir sordum ki 14" aynı model jantın 8 kg olduğunu söyledi...ve bu bana çok gibi geldi sizce de öyle değil mi ? orjinal 15" silverline yada spor paket jantları kaç kg acaba?

CMS-458

vereyim benim lensoları

Berker abi sendeki jantın ağırlığı ne acaba?...ilk mesajda verilen linkteki ilanı bende gördüm ve bunu bile almaya karar vermiştim ama satıcıya bir sordum ki 14" aynı model jantın 8 kg olduğunu söyledi...ve bu bana çok gibi geldi sizce de öyle değil mi ? orjinal 15" silverline yada spor paket jantları kaç kg acaba?

CMS-458

Fevzi hiç fırsat bulup da jantı tarttıramadım :) şu an kışlıklara geçtim,jant+lastik sökük vaziyetteler aslında, tartmak lazım.Bendeki kyowa KR228 hypersilver modeli.

browerdi(Burak) sanırım silverline daki jantları tarttırmıştı,hatta forumda bir yerlerde paylaşmıştı ((yanlış hatırlamıyorsam)).Sormak lazım tekrardan

14 inç 8kg ise 15 olan da,10kg filandır silverline jantlarında aynıdır birde 1.3 dizel araçta pek farketmez diye düşünüyorum ama silverline gümüş griye pek yakışmıyacak heralde beyaz foto şhop tan anlayan olsada bi yardımcı olsa çokkk güzel olur ama....

bencede 5 kollu yakısıyor.

Geri