corsa c zenon sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34VV7219
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34VV7219

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracıma hıd marka 3000k zenon taktım ilk taktığımda hıç bir sıkıntı yoktu fakat bir kaç haftadan sonra aracı çalıştırdıktan sonra farları yaktığımda araç stop ediyor ve bır kaç dakika çalışmıyordu bu yüzden otoban ortasında bile kaldım aracı makineye bağlattığımda enjektör soketine yüksek gerilim geldiği yazıyordu ve usta beyni bile yakarsın dedi bnde söktum şimdi zenonlar 2003 clioda ve hiç bir sıkıntı yok bazı arkadaşlarında zenon taktığını gördüm onlarda böylebir sorun varmı varsa çözüm olarak ne yaptılar yani bunu engellemek için ne yapmalıyız bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim oto elektrikçilere bunu sorduğumda kimse riske girmek istemio beyaz ampul tak diyor

Enjektör soketi yüksek gerilimi hatasıyla, xenonun elektrik tesisatının ne alakası var?

h4 xenon tesisat kablosuyla direk aküden bağla tesisatı ben öyle yaptım 3-4 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Enjektör soketi yüksek gerilimi hatasıyla, xenonun elektrik tesisatının ne alakası var?

usta zenon 24000volt gıbı bır enerjı ureterek çalışıyor yani + dan 12 v 60 a gırıyor balast onu 24000 volta çıkarıyor zenonlar yanıyor ve şase uzerinden aracın tesısatına geri veriliyor bu sebepten yolayı enjektörlerın enerji giriş soketine yüksek gerilim gelmış bilgisayarda yazan buydu gerce zenon falan yazmıyorda enjktr sketi yuksek grılım alglandı yazıyordu zaten frlar yndığında arac stop ettkten sonra marsa basıldığında benzni btik arac gıbı çlışmaya çalışıyordu kimisi enjktrlerin ölmüş bile dedi ama hersey zenondan

h4 xenon tesisat kablosuyla direk aküden bağla tesisatı ben öyle yaptım 3-4 senedir sorunsuz kullanıyorum.

far soketlerine röle röle kontaklarınada aküden direk hat çekerekmi bağlıyayım zenonları bn oğle anladım ama

bu arada ilglendiğin için teşekkürler

uğraşmana gerek yok ustam h4 xenon kablosu diye iste adamlar yapmış zaten aküden hattı çek balastların soketleri filan ayarlanmış far anahtarından tetiklemesini bağla sorunsuz çalışıyor.

eyw sağolasın usta

Geri