corsa cdti çok ağır kalkıyor

engindenizsuslu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracımı bir ay önce aldım ve bu sorundan dolayı servise götürdüm. bana baskı balatan bitik dediler. baskı balata ve debriyaj bilyası değiştirdim. carbon clean yaptırdım. ama sorunum aynen devam ediyor. rampada kalkarken yarım debriyaj yapmadan yada el freni kullanmadan kalkamıyorum. ani kalkış diye birşey yok benim aracımda. servisteki ustalar bu araçta hiçbirşey yok diyorlar. rampada teste çıktık usta kalkış yapıcak önce debriyajı yarıma getiriyor sonra freni bırakıyor ve sorun yok diyor. bu nasıl iş anlamadım. bu şekilde bu araca baskı balata dayanmaz. dizel corsa kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum. tşk ederim (aracım 2005 corsa cdti enjoy spor paket)

kalkısında sorun oldugunu dusunmuyorum normal bıraz agır kalkar 1.3 ler

turboya kadar ağırdır turbo devreye girdikten sonrada sıkıntı varsa ya turboda sorun vardır ya kat dolmuştur benim aklıma gelen bunlar.

Dizel konusunda İstanbulda mehmet gazihana götür aracını sorun varsa hallederler.

kalkıştan sonra problem yok. hatta canavar gibi. ama kalkış berbat.

devrini aldıktan sonra kaçar gider ..ilk kalkışta o hepsinde var..turboyu açtıktan sonra problem yoksa önemli birşey değil bence..

usta kat.soktur bı baktır temızlet olmadı mehmet ustaya bı chıplet aracı o zaman degısımı gorursun:) aracın jant lastıklerı orj. yoksa ebatta buyume yaptın mı?

aracı chiplet . 1.3 o kasayı yokuşta zorlanarak kaldırır

ama siz hem ekonomi hem performans diyorsunuz... :) gülü seven dikenine katlanır. anlattıklarınız kadarıyla herşey normal.

ben normal olduğunu düşünmüyorum benim aracımdakide aynı motor ve combo daha ağır bir araç

Geri