Corsa Crom Design Innovation

invisibleagle

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracın eski halini bilen biliyor zaten.Ek olarak siyah zeminli angel eye far kiti, 3d arka stop kiti, arka spoyler alıp taktım.Arka diski ve ön kaliperleri boyattım.H1 buz beyaz xenon tip lambalar taktım. Aşağıda da resimlerini verdim :) Şimdi yorumlarınızı bekliyorum.Araç yüksek demeyin bunu biliyorum.Lastik yanağını biran önce değiştiricem ancak mali krizi atlatmam lazım :)

im000264ua9.jpg

dsc00454lq0.jpg

im000268ok7.jpg

im000269km5.jpg

dsc00458st8.jpg

dsc00444nl6.jpg

im000272nd9.jpg

im000275vj7.jpg

im000263gw4.jpg

Hele şükür bitti ya :) Resim çekip durmuşum bu gün :) Jantlarımı beğenmeyen arkadaşlar olmuştu.Peşinen söyliyim ben jantlarımı çok seviyorum ve değiştirmeye niyetim yok :) Sadece 195/50/15 v desenli lastik alıcam o kadar.

dost acı sölermiş ama gerçekten jantlar kötü ve kapı kollarındaki ve bagaj kapağında kron plastikler çoq kötü bence orginali daha iyi angellar gsl ama spoylerda sade ve hoş lastikleri keşke ince yakalı alsaydın ce daha büyük ınç jant

kadeş bende aynı fikirdeyim jantlar biraz olmamış belkide lastikler ince yanaklı olsa daha hoş olurdu ama şimdia raç leylek gibi havada ayrıyatende jantlar küçük kalmış.... onun dışında gayet güzel... önce yay tavsiye ederim...

Farları kaça aldın ve ayrıca xenon da takdırdın mı ?

walla jantlar hariç süper olmuş ama jantlara da bir el atarsan on numara araç olur :good:

Araç yüksek :) (şaka) güzel olmuş, benim fikrim siyah jant biraz bogmuş ama sen seviyorsan mesele yok .lastikleri de ince yanakla degiştirirsen daha güzel olacak.Güle güle kullan

Arkadaşlar jantları ciddi anlamda aracın üstünde görmenizi isterim.Dün sanayide spoyler takılırken aracın etrafında 50 kişi birikti.Jantları herkez çok beğendi. Ama ben bi türlü size sevdiremedim.Resimlerde kötü çıkıyo.Ama ahtım var bu jantları opelim.net ailesine sevdiricem.Gerekirse fotoğrafçılık eğitimi alıcam ama sevdiricem :) Ayrıca mdellal ağbi araçta xenon yok onun yerine xenon tip buz beyaz h1 ler var

ky665025smalllu4.jpg
ky665028smalldo5.jpg

Maşallah Allah Kaza Bela Wermesin...
logodrehungom5rk7.gif
opel1ou0wv9.png
bjkswv7.gif

Geri