Corsa D 1.3 DTE Ecoflex

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
1001764h.jpg

1001766n.jpg

Vladimir Sergeev Çekimleri ;

dscn0418p.jpg

dscn0425j.jpg

Kazasız belasız , anatomik spoiler bir başka durmuş yalnız egzoz ve APP plaka şart sana üstad böyle gezilmez trafikte :)

Kazasız belasız , anatomik spoiler bir başka durmuş yalnız egzoz ve APP plaka şart sana üstad böyle gezilmez trafikte :)

Hehehee spoiler gerçektne bir farklı gösteriyor bence sende arabaya bir body kit kondur derim :)

Bu arada senin APP de soğuk damga var mı?

Hehehee spoiler gerçektne bir farklı gösteriyor bence sende arabaya bir body kit kondur derim :)

Bu arada senin APP de soğuk damga var mı?

Soğuk damga yok ama filigran var bana app plakayi satan kişi mührün artık önemli olmadığını söyledi artık ne derece doğru Allah bilir :) body kitten önce arka camlara film ve kumandalı egzoz düşünüyorum ama body kitte aklımda :) sana kaça mal oldu body kit bu arada ?

Soğuk damga yok ama filigran var bana app plakayi satan kişi mührün artık önemli olmadığını söyledi artık ne derece doğru Allah bilir :) body kitten önce arka camlara film ve kumandalı egzoz düşünüyorum ama body kitte aklımda :) sana kaça mal oldu body kit bu arada ?

:rakir:cam filmi mi :) ceza nın etkisi geçiyo heralde :maden:

:rakir:cam filmi mi :) ceza nın etkisi geçiyo heralde :maden:

Yok hocam ya ne geçmesi kendimi akvaryumdaki balık gibi hissediyorum filmsiz ondan tekrar düşündüm film çektirmeyi zaten o olaydan sonra çevirmelere girmiyorum artık :)

BODY KIT Bana Arabayı satın aldığım bayii nin satş müdürü tarafından hediye edildi. Sağolsun çocukluğumu bilir.Çok sevdiğim abimin süprizi oldu :)
Ama Bayiide galiba 1000 TL civarında.

BODY KIT Bana Arabayı satın aldığım bayii nin satş müdürü tarafından hediye edildi. Sağolsun çocukluğumu bilir.Çok sevdiğim abimin süprizi oldu :)
Ama Bayiide galiba 1000 TL civarında.

1000 TL şuan için beni biraz aşıyor :) ama ne yalan söyleyim gerçekten parasını hak ediyor body kit ancak benim amacım herşeyden önce tüm gözleri üstümde toplamak bunun içinde bir tane vanalı egzoz lazım bana :rakir:

Bu arada Plakalarda tek mühüre düştü diye biliyorum yani orjinalleri bagajda taşımak gerekiyor heralde her zaman...

Geri