Corsa D angel far Yardım !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mveldet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mveldet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar dün serwiste corsa d angel far taktrdım ancak yan sanayi olduu için tamponda filan arasında boşluk kalıyo pek içime sinmedi açıkcası. Ancak sol farımdaki kısalar mor gözüküor dışardan bakınca nasıl bi çözüm bulabilir sizce farın mercegindenmi kaynaklanır? Serwisteki adamlar aküye yakın olduu için öyle oluyo zamanla geçer dediler ama içime sinmedi gittim yine orjinal farımı taktım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olablrmi mor gözükmesinin nedeni ne olablr ...:cry:Geri çkarttıma cok üzüldüm...

Aracın angellı halinide koyuyum!!!

http://img196.imageshack.us/i/corsah.jpg/

Abi tam bilmiyorum ama iki merceğin açısı farklı olabilir. O sebeple renk ayrımı olabilir. Zaten mercekleri çok adi diye duymuştum
O deil de bende almayı düşünüyodum ya çok mu boşluk kalıyo kaportayla. Satmayı düşünürsen farları alıcı olabilirim

Benimkinde 1 parmak kadar boşluk wardı arkadasım... Görüntü olarak hakkaten süper duruodu ama işte dediim gibi orjinali gibi oturmadı içime sinmedi benim anlıcagın bide su geçirmesin filan diye silikon filan çekmişler iyice sinir oldum :D Farları iyade ettim arkadaşım ya :(:(

anladım dostum. Zaten 1 parmak boşlukla takmak hoş olmazdı onları. Acaba diğer kullananların da aynı sorunu varmı. Birde sanırım junyan marka seninkiler birde sonarları varmış herhalde belki daha kalitelidir. Başka model angel çıkmaz mı acaba corsa d için ya

junyan far alan arkadaslar mutlaka mercek degiştirin yoksa yagmurda ve geceleri hicbirsey göremezsiniz valeo mercek alın xenonlarıda bagladınmı geceler gündüz oluyor ben bu farların mercekleri değişmeden kullanıma karşıyım

kendiniz icin diyorum yani gittiğiniz yolu görunde gidin körü körüne degil

OFff ne şansızım ya o kadar hewesle taktırdım angelları sonra çıkarttırdım ya:(

Geri