Corsa D Angel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erden_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.drive2.ru
1814480.jpg

http://www.liontuning.de/
Bakalim nasil getirtebilecegiz...

üsttekinin çok deli duracağını düşünüyorum

Arkadaşım angellar gerçekten hoş duracak ben kromdan yanayım araba orjinalliğinden çok birşey kaybetmiyor ve arabanın ön tarafına bir renk geliyor. Senin baktığın bu angel şekil olarak junyana benziyor ama baktığın sitede corsa c için olana baktım ve sonar marka olarak burada satılar angella aynı onun için sonar olabilir burada iyi araştır istanbuldan daha uygun fiyata bulabilirsin yurt dışından getirmek daha pahalı olacaktır.

Ahmet Altınçubuk

bence angel güzel ama yakılmadığı zaman güzel :) orjinal halkalar çok kötü oluyo alınca mercekle halkayı değiştirmek lazım.. dertsiz başınıza dert almayın derim ben

mercekli almak lazım

kardeş bunlar hoşuma gitti de bende corsa d 5 kapı war yakışırmı acep nolursunuz bi özelden mesaj atın da ben bulamıorum her istediim an istediim yorumuda acemiliğime verin eyw

Arkadaşım angellar gerçekten hoş duracak ben kromdan yanayım araba orjinalliğinden çok birşey kaybetmiyor ve arabanın ön tarafına bir renk geliyor. Senin baktığın bu angel şekil olarak junyana benziyor ama baktığın sitede corsa c için olana baktım ve sonar marka olarak burada satılar angella aynı onun için sonar olabilir burada iyi araştır istanbuldan daha uygun fiyata bulabilirsin yurt dışından getirmek daha pahalı olacaktır.

Ahmet Altınçubuk

Ben Moskova yasadigim icin biraz zor oluyor..

Geri