Corsa D Arka Stop Park Ampul Tipi

06Berkay

Yönetici
Başkan
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
Herkese iyi forumlar.. Sabah aracıma bindiğimde Insp2 uyarısıyla karşılaştım ampulleri incelediğimde arka sağ stop lambasının üst ampulünün patlak olduğunu fark ettim bugün kendim değiştirmek istesem değiştirebilir miyim? Ampul tipi nedir? Cevaplarınızı bekliyorum...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese iyi forumlar.. Sabah aracıma bindiğimde Insp2 uyarısıyla karşılaştım ampulleri incelediğimde arka sağ stop lambasının üst ampulünün patlak olduğunu fark ettim bugün kendim değiştirmek istesem değiştirebilir miyim? Ampul tipi nedir? Cevaplarınızı bekliyorum...

https://youtu.be/B1SxPHF6AKY

Kısa yoldan ;)

Sağolun hocam :) Ampul tipinide öğrenebilirsem süper olacak sonra far elimizde ampul aramayalım :D

Sağolun hocam :) Ampul tipinide öğrenebilirsem süper olacak sonra far elimizde ampul aramayalım :D

Haklısın ama tam adini bilmiyorum. Ampul almaya gittiğinizde videonun son bölümünde gözüküyor oranin ekran fotoğrafını çekip sorabilirsiniz. Veya patlak olanı söküp alabilirsiniz de

Normal stop lambası için ampül.
Elektrikçiye tek duylu 21 w stop ampulu deyin onlar anlar.

Bayram sebebiyle detayları yazamadım.. Aracımın stop farını söküp ampulü örnek olarak alarak elektrikçiden yeni ampulü aldım, montajını yaptım.. Sökmesi 2 dakika sürmedi cidden çok kolaymış ;)
14e8298e99fe212dafdcf20c858a6a06.jpg

Ve mutlu son :)
ee41ab8411544765c5f2b43c4b5a16df.jpg

Bayram sebebiyle detayları yazamadım.. Aracımın stop farını söküp ampulü örnek olarak alarak elektrikçiden yeni ampulü aldım, montajını yaptım.. Sökmesi 2 dakika sürmedi cidden çok kolaymış ;)
14e8298e99fe212dafdcf20c858a6a06.jpg

Ve mutlu son :)
ee41ab8411544765c5f2b43c4b5a16df.jpg

Merhaba hocam;

aynı sorun bende de var. https://urun.n11.com/ampul/bosch-st...VyOd3Ch09igvHEAQYAiABEgIuGvD_BwE&gclsrc=aw.ds linkteki ürün müdür?

Geri