CORSA D benzinli zor çalışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rogadis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rogadis

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar, yaklasik 3 senedir 2008 opel benzinli,CORSA D 1.2i twinport essentia arabama biniyorum... Arabami seviyorum. Ama bir sorunu var ki bir turlu asamadim...Arabam motor sogukken tek marsta cogu zaman calismiyor, genellikle ikinci veya 3. marsa basisimda calisiyor. Ustelik yaz-kış durum ayni... Mars ceviriyor ama calismiyor nedense... Gecen hafta benzin pompasini da degistirdik ama maalesef durum ayni....Yardimci olursaniz sevinirim.

Merhabalar, yaklasik 3 senedir 2008 opel benzinli,CORSA D 1.2i twinport essentia arabama biniyorum... Arabami seviyorum. Ama bir sorunu var ki bir turlu asamadim...Arabam motor sogukken tek marsta cogu zaman calismiyor, genellikle ikinci veya 3. marsa basisimda calisiyor. Ustelik yaz-kış durum ayni... Mars ceviriyor ama calismiyor nedense... Gecen hafta benzin pompasini da degistirdik ama maalesef durum ayni....Yardimci olursaniz sevinirim.

rail basıncını kontrol ettirin,enjektörleri temizletin ve ateşleme sistemini gözden geçirin.
Motor sıcaklık sensörü de aynı arızalara sebebiyet verir.

Bilgisayara bağlatıp arıza sebebi anlşılır, maf sensörü ve ateşleme sistemini kontrol ettirin.

enjektör temizleyici kullandınız mı hiç ?

Geri