CORSA D BODY KİT İÇİN Sem tuning e tesekkurler

mstmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar herkese merhaba opelim net e yeni üye oldum bu site sayesınde 2008 modl corsa enjoy beyaz arabama body kit bakmaktaydım SaM Tuning den memnun kalan arkadaşlar olmuş sanırım bende gittim taktırdım fiyat gayet ucuz ve kaliteli 350tl ye önarka tampon altı ve marşpiel taktırdım saolsun mustafa bey bana alırım diye birde rüzgarlık taktı 120 tl plakalıklar metalik oda harika oldu resimleri en kısa zamanda koyucağım çok memnun kaldıM YER İSTANBUL AKSARAY DA herkese tavsiye ederim SEM TUNINGE TESEKKULER

Son düzenleme:
Mst Muram süper taktırmışsın. Bende almak istiyorum ama OPC tipi olmak şartı ile. Arka tampon eki ( çift egsoz çıkışlı) + Ön tampon eki + Marşpier + Arka Spoiler dahil ben şu an 600-700 gözden çıkardım zaten. Ama ben yaptırırsam. Tamponlarımıda komple boyatmak istiyorum ve Sağ ön kapımında yarısı boyanmak zorunda ...İşin içine bunlarda girerse bana 1000 tl ye mal olacak gibi. Bakalım hayırlısı ama sen uygun fiyata yaptırmışsın yani...

Hayirli olsun güle güle kullan

semtuning iyidir. ben de vectram için almıştım izmire yolladılar.güzel işçilikleri var

bence yaramaz şirket. güven = 0 benim gözümde. 2 ayı geçirdiler bi spoiler için. başka bir arkadaş 4 aydır parasını verdiği ürünü bekliyormuş. açıkcası sem su koyuvermiş. çok laf ebeliği yapıyorlar, espri ile geçiştiriyorlar ama icraat kalite güven YOK !

xenon aldım adama diyom xenonu açınca ışık yakıyor yok yakmaz diyor senin abs beyninde vardır aracın arızalıdır diyodu resmen salak yerine koymuştu mustafa bey beni...

Geri