corsa d cıd ekran olur mu?

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadslar nasıpse yarın 2007 model corsa sport arac alıcam eskı astramdan cıkardıgım cıd ekranım evde duruyor netten arastrdım bunun ıcın sapkada mevcut corsa d ıcın..
soyle bı durum var teyp degısmesı gerekır mı acaba opera veya baska bı model teyp mı lazım bıde orjınal nav. bu ekranla desteklendıgını okudum ne kadar dogrudur ne yapmam gerekır?

arkadslar nasıpse yarın 2007 model corsa sport arac alıcam eskı astramdan cıkardıgım cıd ekranım evde duruyor netten arastrdım bunun ıcın sapkada mevcut corsa d ıcın..
soyle bı durum var teyp degısmesı gerekır mı acaba opera veya baska bı model teyp mı lazım bıde orjınal nav. bu ekranla desteklendıgını okudum ne kadar dogrudur ne yapmam gerekır?

astra h CID var sizde hatırlıyorum, Corsa D ye astra h cid takamazsınız, yazılım desteklemiyordur %90, ha keza desteklese bile corsa nın ekranının vida yeri dikey iken astra h ınki yatay posizyonda maalesef ekranın dış çerçeveleri farklı. resim ekledim size.

ama iyi fikirmiş, olmasada :cool:

Ekli dosyalar

• corsa d ekran.webp
    corsa d ekran.webp
    25.8 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
hadı yaaa :) pekı bunun tırnaklarına bı cozum bulsak ne bılıyım sılıkonla yada metal bı aparat felan yapıp benım ıcın onemlı olanı program uyumu gerısı bı seklde halledlır nede olsa

ıllakı arabayı alınca bı sok tak parcala olcak :)

Eski çıkan ekranın çerçevesinin ayaklarını keser, çift komponentli epoxy bir yapıştırıcı ile onu Astra CID e yapıştırır ve kullanırsınız tabii çıkan ekran hurda fiyatına satılık olur o ayrı ama yapılmaz değil tabii :D Birde Corsa D nin CID ine ait aplık satın alacaksınız.

aynen sapkada sıkıntı yok aracı hayırlısı ıle bugun aldım hafta sonu bı soker denerım ıns. olur super bısey cıkar ortaya

Geri