Corsa D Dikiz Ayna Plasti Dip Uygulamasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan headuser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

headuser

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
q3qhf.jpg

q3qgl.jpg

q3qhz.jpg

q3ql4.jpg

q3qj1.jpg

İLKER abimizin katkiraliyla yaptirdik : Bir:

Egzoz ucu nerede onu da koy, bir de arabanın önden çekilmiş fotosunu görmek isterim.

Piano black daha çok yakışıyor sanki. Elinize sağlık

güzel olmuş. plasti dip ile ilgili sağlığa zararlı madde dedikodusu çıkmıştı bir ara ne derece doğru acaba içkapı kollarını yapmayı düşünüyordum vazgeçtim bu yüzden

güzel olmuş. plasti dip ile ilgili sağlığa zararlı madde dedikodusu çıkmıştı bir ara ne derece doğru acaba içkapı kollarını yapmayı düşünüyordum vazgeçtim bu yüzden

Ben Forum'da yeniyim Mofiye konusunda 'da 1 aylik bi tecrübem var.

Plasti Dip ' i Ozan 'abi vasitasiyla öğrendim. fazla araştirmadim ama muzzam bir madde olduğu kesin ilginç .. aynalari yaptim ben aynalari sürekli elleme gibi fantazimde olmadiği için sağliğa ne kadar zarar verir bilmem :D :D

iç aksamdada cok kullanılıyor ve tercih ediliyor geri dönüşü çok kolay olan bir madde ama size önerim mavi kutudan alın amerika meşeli sakın türk malı almayın ben aldım daha çok kat almak gerekiyor bu yüzden daha çabuk bitiyor

Geri