Corsa D Evo Lip .. ve Far 'filmi .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan headuser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

headuser

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Corsa'miza Far' filmi ve Lip takildi :)

996533_10200942668221661_1162531173_n.jpg

ve Far filmi'miz.

1069288_10200889364169093_433595006_n.jpg

998408_10200889364369098_1310304589_n.jpg

iyi paylaşimlar

Hayırlı olsun burak... lip e kavuşmuşsun :)

bu rada ön farlardaki film gece görüşünde herhangi bir kayıp yaşattı mı? bir foto paylaşırsan dahada sağlıklı olacaktır. şimdiden teşekkürler...
far filmi kaç numara yapıldı?

Hadi geçmiş olsun, lip güzel olmuş.

hayırlı olsun burakcım bende tatil donüşü yayla beraber lip düşünüyorum tam sürüngen olsun :)

Farlara böyle uygulamalar bana pek mantıklı gelmiyor hem far olsun hemde stoplar ve diğer aydınlatmalar... mantıklı değil.

Farlara böyle uygulamalar bana pek mantıklı gelmiyor hem far olsun hemde stoplar ve diğer aydınlatmalar... mantıklı değil.

Yağmurlu havalarda çok kötü oluyor. Hem şöför için hem arkadan gelen için.

Yağmurlu havalarda çok kötü oluyor. Hem şöför için hem arkadan gelen için.

Ben şahsen onaylamıyorum buna benzer uygulamaları şahsen trafik polisi olsam basarım cezayı...

Önce merceksiz xenonları alsınlar :D

Birde o var ya... sonra da çıkıp bu ülkede neden trafik kazanlarının önüne geçilmiyor? denmekte... milletin saçma sapan şeylere harcadığı paraları araçlarının bakımına harcasalar en azından lastik ve araç kusurlarından dolayı kazaların önüne geçerler.

Birde o var ya... sonra da çıkıp bu ülkede neden trafik kazanlarının önüne geçilmiyor? denmekte... milletin saçma sapan şeylere harcadığı paraları araçlarının bakımına harcasalar en azından lastik ve araç kusurlarından dolayı kazaların önüne geçerler.

Az önce arkadaşlarla bunu konuşuyorduk, Acaba kaç kişi bakıma girerken yada bakımını yaptığı aracında fren hortumlarını kontrol ettiriyor-ediyor dedik.

Geri