Corsa D fikir alis-verisi ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C'MON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C'MON

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yonja.com
Nasip olursa araci yarin teslim aliyorum .. Plaka vs gibi resmi islemlerden dolayi pazartesiye kaldi & beklemeden bi kac seyle ise baslamak istiyorum .. Bunlarin ilki bayiden donuste sanayiye ugrayip Xenon'lari taktirmak olucak .. Bunun disinda dusundugum iki sey daha var Jant & yay bunlarla ilgili fikirlerinizi ogrenmek istiyorum .. Senelerdir Corolla kullandim Opel'den hic anlamam bildigim 2 arac Corolla & tutkunu oldugum icin 106 ..

17' Jant takimi dusunuyorum bi yandanda dusunduruyor bu beni " arac kaldirirmi ? bir kac ay sonra on takimdan sesler gelmeye baslar mi ? 40-45 yanak lastik takicaz cukurlari taslari ne varsa hissedicez .. Acaba diyorum 16' mi taksam .. En basta aklimda ki 16' idi sonradan olucaksa 17' olsun dedim ..

Diger bir sey ise ;

Yay mevzuu .. Az once baska bi konuda okudum " orjinal amartisore sport yay takinca deformasyon asiri oluyor " demis bi arkadas icime kurt dusurdu .. Benim kendi arkadasima sordum 3.5'luk yay zarar vermez ama . 4-5-6'ya gidersen gorsel olarak iyi ama faydasindan cok zararini gorursun dedi .. yay konusunda celiskide kaldim ..Bide ilk once yay takip sonra o'na gore arabanin basikligina gore yani janti uydursak mi diyorum . Yoksa gidip janti takip sonra yay isinide halletsek mi .. Gorus,dusunce & bilgilerinizin yardimci olacagini dusunuyorum arkadaslar ..

Tesekkurler ..

Geri