corsa-d ghost shadow led uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan inferior
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inferior

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar iyi günler. araçların kapılarına takılan ve kapılar açıldığında yere logo silüeti yayan led aksesuarlarla ilgili bilgisi olan, yaptırmış olan veya araştırmış olan var mıdır? aşağıdaki fotoğraflarda görünen uygulamadan bahsediyorum. bir de birşey daha sormak istiyorum. aramızda yetkili servislerden arkadaşlar var mıdır bilmiyorum ama umarım vardır. ben bu zımbırtıdan alsam yetkili servisinde taktırsam aracımın garanti kapsamıyla ilgili bi problem olur mu olmaz mı bir de onu öğrenmek istedim.

car-led-ghost-shadow-light-laser-door-project-kia-k5-7210.png

KiaGhostShadowLightLEDDoorFootLamp2pcsset-.jpg

Garantiden cikar diye dusunuyorum ki pek havali gorunmez bence jant yada led sis taktirabilirsin

Yanlış anlamayın ama aracınız corsa B ve hala garanti kapsamında mı??Çünkü otomobil kısmında corsa B yazıyor.Bence amblem yerine direk mercekli led uygulayın.daha güzel olur.

Yanlış anlamayın ama aracınız corsa B ve hala garanti kapsamında mı??Çünkü otomobil kısmında corsa B yazıyor.Bence amblem yerine direk mercekli led uygulayın.daha güzel olur.

hocam aracımı değiştirdim ordaki bilgiyi değiştirmeyi unutmuşum. kusura bakmayın :) mercekli led uygulaması nasıl oluyor? biraz detaylı bişeyler gösterebilir misiniz?

Forumda bir arkadaş yapmıştı aracına dikiz aynalarının altına monte edilmişti.Astra J araçtı yanlış hatırlamıyorsam.hatta bende mercekli ledleri nerden temin ettiğini sormuştum ama geri dönmedi hala :)

Benim araçtan bir iki kare ;
Yalnızca 2 kapıya yapın. 4 adet logo çok kötü duruyor. Bir de araç kapısı yerden yükseldikçe görüntü kalitesi düşüyor ve kalitesiz imajı veriyor. Benim kapı ile yer yüksekliği arası şu an yaklaşık 8 cm falan. O yüzden çok net görünüyor gece. Paylaştığınız fotoğraflarda logo ile etrafındaki daire arasındaki uzaklığa bakarsanız bahsettiğim olayı anlayacaksınız. Bende logo ile daire arasında çok az bir fark var çünkü kapı yere çok yakın.

2012_08_30_22_50_57.jpg

2012_08_30_16_57_08.jpg

2012_08_30_22_50_48.jpg

çok güzel olmuş hocam. ben de yaptırmak istersem ön iki kapıya yaptırmayı düşünüyorum zaten. aracın garantisinin bitmesini bekleme taraftarıyım. kapıların sökülmesi olayı canımı sıkıyor biraz ama düşünücez bakalım. kendiniz mi yaptınız siz gücü nasıl aldınız bilginiz var mı? ufaktan bahsederseniz sevinirim. başkasına yaptırdıysanız işçiliği ne tuttu onu da öğrenebilirsem iyi olur

Geri