Corsa D için havalandırma kanallarınının kırmızı renk olanını arıyorum

pentagram_zafer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.antu.com
2012 model Corsa D' m var.rengi magma kırmızısı.havalandırma kapak renkleri sadece color edition versiyonlarında var.benim aracım da enjo modeli.

havalandırma kapaklarının dış aksamı parlak siyah renkte.ilk olarak, bu akşam; çerçeveyi kırmızı renk folyoyla kaplatmak için tabelacıya gittim.tabelacı da, boş yere masraf yapmamamı; çünkü sıcak ya da soğuk hava geldikçe, o folyonun deforme olacağını söyledi.

bende elinde kırmızı renk olanı varsa (tabii fazladan) talibim.

kırmızı olarak o parçayı 2.el bulabilmen imkansız gibi.
parçaları söküp boyat ve geri tak.çok zor bir işlem değil.

folyo kalkma falan yapmaz tabelacının işine gelmemiş bence. en fazla kaç derece sıcaklık çıkıyo sanki ? boyatmak daha güzel olur ama folyonunda geri dönüşü var...

benim gibi color edition alcan :)

çare yok.boyatacağız artık =)

sökme işini becerebilsem, ben de boyarım ama nasıl sökeceğimi bilemiyorum.

biraz el becerisi istiyor sökmesi kolay sağ taraflarda bulunanları çıkarmak daha kolay düz tornavidayı alttan takıp çekin çıkar zaten kolayca

Opel showroom'larından birine gidip, kırmızısından istiyorum dediğinizde 4x60 TL idi yanlıs hatırlamıyor isem, alabiliyorsunuz. Ben mavi almıstım,color edition'larda kırmızı olduguna göre illaki ellerinde vardır,yoksa bile 15 güne gelir.

Opel showroom'larından birine gidip, kırmızısından istiyorum dediğinizde 4x60 TL idi yanlıs hatırlamıyor isem, alabiliyorsunuz. Ben mavi almıstım,color edition'larda kırmızı olduguna göre illaki ellerinde vardır,yoksa bile 15 güne gelir.

evet.sordum buradaki Opel servisine.tanesi 72 tl.almana değmez dedi.ki fazla geldi zaten fiyatı.orijinali gibisi olmaz ama sanırım boyayacağım artık

evet.sordum buradaki Opel servisine.tanesi 72 tl.almana değmez dedi.ki fazla geldi zaten fiyatı.orijinali gibisi olmaz ama sanırım boyayacağım artık

Orjinal gibi olmaz,ve söküldükten sonra boyandı etti,tecrübe ile sabittir ki o petekler ağaç yaprakları gibi dökülüyor. demedi deme ;) (boya değil direk petekler kırılıyor.) Opcyi sattım evde 4 tane yedek havalandırma duruyor hala.. kaç tane almısım sen düşün :D

Plasti dip. diye bir boya var. hem boya hemde istediğin zaman folyo gibi söküp çıkartabiliyorsun. forumda da videoları olacaktı, youtubedan da araştırabilirsin. benim aklıma çok yattı, sende bir araştır istersen ;)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=78888&highlight=plasti+dip

forumdan arkadaşların uygulaması ;) inceleyebilirsin :)

Son düzenleme:
Geri