Corsa D il izlenim

gandalf648

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar 2011 makyajlı çorsa D otomatik 1.4 100 20bin km  bg aracımı alalı 2 hafta oldu belki erken ama ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim lütfen sizlerde yorumlarınızı esirgemeyin

-araç şu anda 45-50 kuruş arası yakmakta ayağım daha alışamadı otomatik araca sanırım :)
-düşük hızlarda araç çok sesli çalışıyor gibi geldi(ses motordanmı şanzımandanmı anlamadım )
-uzaktan kumanda ile aracı açtıktan sonra sürücü kapısını açtığımda kımı zaman gostergelerı ve diğer ışıklandırmaları bazen açıyor bazen açmıyor anlayamadım
-konforu çok iyi
-hızladıktan sonra çok güzel yola tutunuyor
-1.4 grande punto nun 90 la zor çıktığı bursa Mudanya rampasını 110 la çok rahat tırmandı +

Ynt: Corsa D il izlenim

Kardeşimde aynı aracın manueli var öncesinde de 77Hp 1.4 Punto su vardı, Corsa nın tüketimi ş.içinde Punto dan biraz daha iyi; Punto ş.içinde 7.5-7.7 yakardı Corsa genelde 7.4-.7.5 i geçmiyor. Ş.dışında ise Punto 5.0 - 5.4 yakardı Corsa 5.5 yakıyor ancak 100Hp lik motoruyla çok daha performanslı.

Corsa da dediğiniz sesler yok, muhtemelen aracınızdaki otm. şanzımandan kaynaklanan bir ses.

Geri