Corsa D jant boyama mercedes antrasit renk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozankaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
saygıdeğer arkadaşlarım ve abilerim corsa d'yi agresifleştirme işlemlerimiz devam etmekte. Bu haftaki çalışmam jant üstüne oldu 4 jantımdada vuruklar mevcuttu aklımda astra h 111.yıl jant rengi füme yada gun metal vardı ama kendi aracıma özgü olsun diye başlıktaki rengi seçtim ve sizden gelcek yorumları bekliyorum :)

ankarada bu işlemi yaptırmak isteyen arkadaşlarada yardım ederim ;)

m6j9.jpg

jantın önceki durumu:fotoraftada net şekilde ön taraftaki vuruklar belli oluyor.

h0m3.jpg

VE YENİ RENGİ;

zli9.jpg

ybk2.jpg

Son düzenleme:
Bu renk tüm jantlara yakışıyor, güzel olmuş bence, kaliperler sarı olmalı ama.

plasti dip sprey boyalarla boyanıyor sanırım

renk cok guzel denılen gıbı kalıbrerlerı sarı yaptın mı cok daha guzel ve gosterıslı olucaktr ve aracın bıraz yere pıstırılması lazım :)

renk cok guzel denılen gıbı kalıbrerlerı sarı yaptın mı cok daha guzel ve gosterıslı olucaktr ve aracın bıraz yere pıstırılması lazım :)

kaliper için kırmızı düşünüyorum çünki boya kuruduktan sonra kırmızı şerit çekicem jant etrafına

yay içinde eibach 5cmlik alıcam.1 ay içinde araba biter zaman elimde junyan farda var mtec 6000k silver xenon takıp onununda montajını yapıcam. Muayne tarihim yakınlaştığı için yavaşlama var :)

kardeş bayıldım gerçekten dibim düstü nazarlardan saklasın Alllah
bende de corsa d 2012 makyajlı gümüş gri benimde aklımda vardı böyle bi proje sen benden önce yaptın güzel olmus renk kodu varsa paylasır mısın boyada vernik var dimi? bide ne kadara mal oldu sana ne kadar sürede yaptılar saygılar

kardeş bayıldım gerçekten dibim düstü nazarlardan saklasın Alllah
bende de corsa d 2012 makyajlı gümüş gri benimde aklımda vardı böyle bi proje sen benden önce yaptın güzel olmus renk kodu varsa paylasır mısın boyada vernik var dimi? bide ne kadara mal oldu sana ne kadar sürede yaptılar saygılar

öncelikle teşekkür ederim :)

rengi gun metalden farklı oldugu için sizin arabanızda daha iyi durur güneşin siddetine göre hafiften bazen yeşile bazende bronza kaçıo gölgede ve uzaktan hep gun metal ama yakınlaştıkca dediğim renklere dönüyor. Ama bu renk dönüşü cok belirgin ve sert olmadığı için tatli bir hava katıyor. Boya metalik renk ve vernik var kodunu tam bilemiyorum renk sklasından seçtim adı mercedes antrasit olarak geçiodu. Fiyatına gelince uzun zamandır tanıdığım bi abim oldugu için bana 200tl gibi bir masraf cıkardı. Daha öncesinde ankara gmg garage ile görüştüm onlar bana 350 400tl gibi bir fiyat verdiler piyasada en uygun 300tl gibi fiyatlar tellaffuz ediliyor fakat ankarada böyle bişey yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Geri