Corsa D müzik sistemi

oguzbaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar enjoy Corsa d de opel türkiyenin teknik verilerinde yazdığına göre
hoperlör sayısı olarak 7 yazıyor bu 7nci hoperlörü bulan varmı

on camin orada ortada.

bende ön camın orada diye biliyorum

ben onun klimayla ilgili bir yer olarak biliyordum sanki kitapçıkta öğle yazıyordu bakacam tekrar kitapçığa

ben de geçen komşunun corsasında görmüştüm konsolun üst ortasındaki delikleri.merak ettim ben de.zaten iki seçenek var ya havalandırma ya da hoparlör.ama 7 tane varsa kesinlikle hoparlör

7.hoparlör ön konsolda ortada.

bahsettiğiniz yer klima ile alakalı sensörlerdir. hatta kullanma kılavuzunun 139uncu sayfasına bakarsanır hem bahse konu yerin resmi konulmuş hemde aynen şu cümleler yazmakta:
Elektronik klima sisteminin * arızasız çalışması için, gösterge paneli üzerindeki sensörlerin üzerinin kapatılmaması gerekir. Üsteki resme bakınız.
aynen böyle yazıyor. ama anlamadığım benim araçta klima elektronik iklim kontrollü değil manueldir. ama benim araçtada bu göğsün üst kısmında bu zımbırtıdan var. haa bu arada bende hiç merak edip kontrol etmemiştim 7nci hoperlörün yerini. :) hemen sabah ilk işim 7nci hoperlörü aramak olacak :)

7 hoporlor derken twiter ları damı sayıyor acaba.. nereye koymuş acaba merak ettim..

orta konsol üstündeki çıkıntı cosmolarda bulunan iklim kontrollü klimanın yani elektronik klimanın auto tuşuna bastığınızda devreye girer ve üzerine vuran güneş ısısına göre iç sıcaklığı ayarlar njoy'larda bu özellik yoktur.onun arkasındaki kısımda 7 hoparlördür.

Geri