Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaşlar biliyosunuz corsa d si olanların garantisi bitmet üzere neyapalım tavsiyeniz nedir acaba +opel e geçesek nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum
galiba bakımları yetkili servistemi yaptıralım dışardamı demek istemiş arkadaş. doğru anladıysam, nacizae benim fikrim yetkili servisten uzak dur, kendini yoldurma. git bosch car service'e kullanılan herşey orijinal. yarı parasına yaptırırsın. yanlış anlaşılmasın ticari hiçbir ilişkim yok bu firmayla. sadece ben gayet memnun kaldım o yüzden isim verdim.
Arkadaşın soruduğu bence garantiyi uzatayım mı sorusu. Valla 2 sene problem olmadıysa bence gerek yok bakımlarınıda dışarıda bosch car servislerde halledebilirsin. Benim tavsiyem budur.
Arkadaşın soruduğu bence garantiyi uzatayım mı sorusu. Valla 2 sene problem olmadıysa bence gerek yok bakımlarınıda dışarıda bosch car servislerde halledebilirsin. Benim tavsiyem budur.