Corsa D ses sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozankaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracıma aşagıda yaptıgım listedeki ses sistemini taktırmayı düşünüyorum corsa d araçların ön hoparlörleri kaç cmlik 16.5cmlikler öne olurmu?

1 ADET JBL GT5 A604 E 4 KANAL AMPLİFİKATÖR
1 TAKIM JBL GTO 6508 C MİD TAKIM
1 ADET JBL CS 1214 30 CM 1000 WATT SUBWOOFER
1 ADET 45 LT 30 CM JBL MDF SUBWOOFER KABİN
1 ADET KABLO TAKIMI

başka önerilerede açığım mid takım ön hoparlörlere uyarmı bilgi verirseniz cok sevinirim.

16,5 cm
jbl 6508 ön tarafa uyar, altına çerçeve gerekir, taktırdığın yerde hallederler çerçeve konusunu.
liste yeterli görünüyor, giriş seviyesi için iyidir

Kac paraya mal oldu bu sistem abi ? Bide sistem takılırken parça södkme takmalar oluyor ya zarar verdimi araca içine sinmeyen bi ses gıcırtı falan varmı ?
arkadaşlar aracıma aşagıda yaptıgım listedeki ses sistemini taktırmayı düşünüyorum corsa d araçların ön hoparlörleri kaç cmlik 16.5cmlikler öne olurmu?

1 ADET JBL GT5 A604 E 4 KANAL AMPLİFİKATÖR
1 TAKIM JBL GTO 6508 C MİD TAKIM
1 ADET JBL CS 1214 30 CM 1000 WATT SUBWOOFER
1 ADET 45 LT 30 CM JBL MDF SUBWOOFER KABİN
1 ADET KABLO TAKIMI

başka önerilerede açığım mid takım ön hoparlörlere uyarmı bilgi verirseniz cok sevinirim.

Ben daha farkli bir sistem yaptirdim

Pioneer avh2550bt ekran
Vibe lite air 6 component takimi
Pioneer gmx944 amfi
Jbl 1000w bas

Toplam maliyet 1500tl civari oldu ama baslangic icin guzel bir sistem oldu cpk memnunum

dayımın corsaya biz önlere 16.5 cm jbl mid takımı taktırdık
arka pandizot yaptırıp 6x9 pioneer 100.yıl kolonları ve yine pandizota 16.5 cm kicker mid taktık. arka kapılar orjinal kaldı. amfi ise daha önce jbl 75.4 amfi vardı yandı amfi philippo aldık hepsi onlara bağlı çok tatminkar temiz bir ses alıyoruz. kontak açılmadan amfi çalışmıyor. arka kapıdakiler çalışıyor böylece aküyede yüklenmedik. teyp ise orjinal...

Ben daha farkli bir sistem yaptirdim

Pioneer avh2550bt ekran
Vibe lite air 6 component takimi
Pioneer gmx944 amfi
Jbl 1000w bas

Toplam maliyet 1500tl civari oldu ama baslangic icin guzel bir sistem oldu cpk memnunum

Merhaba.Ana ünitenin olduğu kısmın fotoğrafını ekleyebilir misin?Pioneer AVH tan genel olarak memnun musun?Direksiyon kumandası çalışıyor mu?

Geri