corsa d sis farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yolcu79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yolcu79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar ebay ın sitesinde corsa d icin sis farı buldun bu sitedeki fiyatlar tane fiyatımı burdan alışveriş yapıla bilirmi yani almaya kalksak nasıl alabiliriz bu siteden alış veriş yapan arkadaşlar varmı yardımcı olabilirmisiniz. adres şöyle bilen arkadaşlar incelesinhttp://global.ebay.com/gbh/search?showPrefs=&PageNumber=1&ItemTypeFilter=2&showPrefs=&ipp=25&Query=corsa%20d%20FOG%20LAMP&SiteIdFilterType=3&SortBy=11&lang=en-US&country=204

hiç bir zaman ebayden bir şey getirmeye gözüm yemedi... valla yapan varsa yorum yaparsa sevinirim bende...

valla ben de getirtmedim ama bildiğim kadarıyla yüksel cd30mp3 ü ebaydan almıştı..

evt global.ebaydan aldım teybi şimdi verdiğiniz linkteki sis farı sadece sol sağı yok 2.cisi ingiltereden satışa çıkmış ve 6.99 paundluk kargo bedeli trye gelirken katlanıyor ben teybe 30 euro kargo bedeli ödedim ücretler ucuz görünebilir ama kargo işin içine girdimi resmen katlanıyor fiyat

satıcı hakkındaki yorumlara bak.. güvenilirse mail at tr ye kargo ücreti ne kadar diye.. ve bide kesin olarak kargonun tracking number ' ı oluyo , o numarayı sana versin satıcı vermiycekse alma.. posta işlem merkezinde ürününü alabilmek için tracking number gerekli.. yoksa okyanusta iğne aramak gibi bişey olur haberin olsun..
benim arkadaşım bi sürü şey aldı ebayden.. en son corsa c ye gsi vitesi getirtti mesela.. 30 pound falnmış galiba.. 8-10 pound civarıda kargo.. trde aynı vites 400 milyon..

sağolun bi araştırayım bakalım olmadı tr ye gelmesini beklicez ama fiyatlar cok cazip gözüküyo kargo bile olsa neyse teşekkürler

Geri