Corsa D Sport 1.3 cdti

cemsubasi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar öncelikle hrkeze selamlar :) Aracım 2009 model Corsa D sport 3k 1.3 cdti 90 hp 6 ileri şanzuman. bu aracımı chip tuning uygulaması yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi aynı bu kasa araçlardan yaklaşık 125hp güç elde ediliyor. Sorum şu ;

- Chip tuning uygulaması ile maksimum elde edebileceğimiz güç (hp) nedir?
-Chip tuning uygulamasının yanında egr iptali, kat iptali, susturu iptali ve duz boru ve son susturu gibi uygulamarda yapmk istiyorum. bunlarıda uyguladığımda alabileceğim güç nedir?
-Bunun dışında başka ne tür uygulamalar yapabilirim?

Teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bana Göre Corsa 1.3 Cdti Bir Araca Max 130 Hp Güç İdeal Diye Düşünüyorum. Daha Fazlasını Yaptığınızda Kaputun Altındaki Bazı Parçalarıda Değiştirmeniz Gerekebilir. Onun İçin Standart Donanımla 125 - 130 Hp Normaldir Diyorum. :)

140 hp de anlaşsak olmazmı :D aynen 125 -130 hp alabilirsek bu hafiflikte bu kasa ve motor için çok ideal bi güç ve bi arkadaşımın aracı aynı kasa ayna donanım ile 125 hp oldu ve km başı 180 kr yakıyor ben bizzat şahit oldum :)

Benim bildiğim 90'dan 115'e kadar sorunsuz çıkılabiliyor sonrası için mekanik olarak bir şeylerin değişmesi gerekir :)

Bu arada İzmir'de yaptıra bileceğim bir yer var mı ?

Arkadaşlar öncelikle hrkeze selamlar :) Aracım 2009 model Corsa D sport 3k 1.3 cdti 90 hp 6 ileri şanzuman. bu aracımı chip tuning uygulaması yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi aynı bu kasa araçlardan yaklaşık 125hp güç elde ediliyor. Sorum şu ;

- Chip tuning uygulaması ile maksimum elde edebileceğimiz güç (hp) nedir?
-Chip tuning uygulamasının yanında egr iptali, kat iptali, susturu iptali ve duz boru ve son susturu gibi uygulamarda yapmk istiyorum. bunlarıda uyguladığımda alabileceğim güç nedir?
-Bunun dışında başka ne tür uygulamalar yapabilirim?

Teşekkürler...

araçta zaten kat düz boru ve son susturucu var ancak çapını büyütebilirsin düz borunun bide son susturucu kat iptali dışında bence gereksiz aracın garantide olmadığından rahat rahat chip yapabilirsin birde turbonu büyüte bilirsin bu arada corsa d kaslar 1300 kg değil mi hafif demişsin bende karter koruma 30 cm basla 1384 kg geldi araba kantara çıkardım

araçta zaten kat düz boru ve son susturucu var ancak çapını büyütebilirsin düz borunun bide son susturucu kat iptali dışında bence gereksiz aracın garantide olmadığından rahat rahat chip yapabilirsin birde turbonu büyüte bilirsin bu arada corsa d kaslar 1300 kg değil mi hafif demişsin bende karter koruma 30 cm basla 1384 kg geldi araba kantara çıkardım
cagatay senin arac dizelmi ve chip varmı?

aradaki fark nedir tam olarak ve cidden hissedilir bi degişme oluyormu bende chip düşünüyorum

Geri