Corsa D T-shirt çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozankaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar corsa d aracımın koltuğuna kendi tasarımım olan bir t-shirt bastırdım sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

9hmg.jpg

önden görünüş

qybt.jpg

sağ taraftan

gqrv.jpg

yeni çalışma ve ilk baskı olduğu için ufak tefek sıkıntılar var ama en kısa zamanda ikisinide birebir aynı yaptırıp resimleri paylaşıcam yorumlarınız benim için cok önemli :)

iyi günler.

Son düzenleme:
sanki küçük gelmiş :D beyaz değilde koltuk renginde yaptırsaydınız hem sırıtmaz hemde kir belli etmezdi...

XL bedenle bu kadar oldu :) tshrt beyaz oldu çünkü logolar siyah onları beyaza çevirmeden yaptık ama daha sonra siyahtada deneyebiliriz.

T SHİRTU XXL Seçerek yapılırsa bende isterim :)

T SHİRTU XXL Seçerek yapılırsa bende isterim :)

gerekli görüşmelere başladım bunu istanbulda bir arkadaşa yaptırdım şablon elimde hazır var ankarada bi yer bulsam daha rahat olucak önümüzdeki çarşamba bi buluşma organize ediyoruz orda konusunu açıcam her türlü modele istediğimizi yapabilir.

Bu arada ordaki corsa-d tr normalde corsa d-ukdi ingilteredeki bir grup bu logoda bize özel kendi tasarımım. Ama ne yazıkki tshirt basamıyorum:maden::maden:

gerekli görüşmelere başladım bunu istanbulda bir arkadaşa yaptırdım şablon elimde hazır var ankarada bi yer bulsam daha rahat olucak önümüzdeki çarşamba bi buluşma organize ediyoruz orda konusunu açıcam her türlü modele istediğimizi yapabilir.

Bu arada ordaki corsa-d tr normalde corsa d-ukdi ingilteredeki bir grup bu logoda bize özel kendi tasarımım. Ama ne yazıkki tshirt basamıyorum:maden::maden:

XXL istememin nedeni koltukta daha güzel duracak olması :) hehehehe bence tasarım iyi :)

XXL istememin nedeni koltukta daha güzel duracak olması :) hehehehe bence tasarım iyi :)

hatta xxxl bile olabilr siyah tshirt üstüne istanbulda bu işi yapan arkadaşa mail attım ondan haber bekliyorum durumdan haberdar edicem.

bunu sadece corsa için değil opelim tüm modelleri için yapabiliriz.

Şu kollarını dikip birleştirsen daha güzel olurdu sanki =)
Maşallah ben beğendim =)

Şu kollarını dikip birleştirsen daha güzel olurdu sanki =)
Maşallah ben beğendim =)

bu ilk deneme :) o yüzden fikirlerinizi almak istedim daha iyisini yapabilmek için :)

Geri