benim aracımda da zincir var. rolantide ses yapar diyor ustalar. rolantide ses yok şimdilik bende. gaza bastığım zaman zincir sesi duyuyorum ama normal diyorlar. sizde gaza bastığınızda zincir sesi duyuluyor mu? (duvar kenarından geçerken daha belirgin oluyor) aracım 155 binde. ses gelmese bile 160 binde yağ değişimi var. Yağ değişim zamanında değiştirmeyi düşünüyorum. orjinal gm zincir işçilik ile birlikte 850 tl fiyat verdiler.
bi arada arkadaşların dediği gibi kayışı değiştirin. Benim aracım da devirdaim su kaçırdığı için devirdaim değişirken kayışı da değiştirdim. çıkan kayış kopmak üzereydi. her yeri çatlak çatlak olmuştu. klima, devirdaim, alternator o kayisla çalışıyor. ucuz ve değişimi kolay olsada triger kadar önemli bir parçadır. koptumu su devirdaim yapmaz hararet yapar, şarj dinamosu çalışmaz araç stop eder.
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi arada arkadaşların dediği gibi kayışı değiştirin. Benim aracım da devirdaim su kaçırdığı için devirdaim değişirken kayışı da değiştirdim. çıkan kayış kopmak üzereydi. her yeri çatlak çatlak olmuştu. klima, devirdaim, alternator o kayisla çalışıyor. ucuz ve değişimi kolay olsada triger kadar önemli bir parçadır. koptumu su devirdaim yapmaz hararet yapar, şarj dinamosu çalışmaz araç stop eder.
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi