Corsa E Kapı Açıkken iç Işığın Kapatılması ve Gizli Özellikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buhar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Buhar

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.

Geçen gün bu soruyu servise sordugumda ,bana kapılar açıldıgında otomatik yanan iç ışığın kapatılmadığını söylediler.
Çok saçma geldi bana ,ben akünün ömrü uzasın diye bu özelliği kapatırım her arabamda ama corsa e de kapatamadım.
Bir de sanırım Bizim corsa e lerde D kasalardaki gibi gizli özellikler yapılamıyor sanırım :( Servise bunu da sordugumda altyapısı aynı değil dediler araçların .
O zaman bu da opel kaliteyi düşürdü demek bence .
En azından pencerelerin dışardan anahtarla kapanması gerekiyordu bu videodaki gibi ;

https://www.youtube.com/watch?v=nko3TYU9xyE

Corsa E tam bir fiyasko , hele segmentindeki i20 nin yanindan bile geçemez.
Sanirim segmentinde en son bakacagim araba corsa E olurdu...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanla çoğu şeyi eksiltiyorlar.Pazarlama stratejisi, maliyet v.s gibi durumlarda kar için. Ama tavan lambası da nasıl kapatılmaz küçük bi anahtarda koymamalari çık saçma olmuş. Genede opel sağlam kalitelidir arabanızın tadını çıkarın ;)

Zamanla çoğu şeyi eksiltiyorlar.Pazarlama stratejisi, maliyet v.s gibi durumlarda kar için. Ama tavan lambası da nasıl kapatılmaz küçük bi anahtarda koymamalari çık saçma olmuş. Genede opel sağlam kalitelidir arabanızın tadını çıkarın ;)
Ondan şüphem yokta vag grubundan geçince biraz canımı sıktı
Ama ben bunun üstüne giderim olmazsa d'nin tavan ışıgını koyarım olmadı yazalım atarım :D

benim corsa d sunroofluda iç ön iç ışık kapanmıyor ama arka kapanabiliyor

Kapılar açıldığında yanan ışık kapatılırsa akşamları açmak gerekmezmi tekrar

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri