corsa gsi yardım

basykbm44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar 94 corsa gsi arabamda bı sorun var fıkır verın henuz tamırcıye goturmedım araba devır rolaantıde yerınde durmuyor 1000-2000 arasında oynuyo bırde sabıt devırde 3000-4000 gıderken arabaya anı gaz verıp cekersınız ya onun gıbı kafa atıyo sızce debımetremı yoksa beyne gıden kablolarmı bu problemı yasayanlar varsa bı fıkır versın tabıkı servıse goturecegım ama en sık olarak hangısı problem cıkartıyor... saygılar

henüz 20 günlük gsı kullanıcısıyım ancak aynı sorun bende de vardı debimetre bakımı sorunumu çözdü ama açık hava filtresi kullandığım için yakın zamanda tekrar sorun yaşayacağımı biliyorum...
ayrıca debimetre fiyatınıda yazarsan sevinirim belki bende alırım keyifli forumlar...
sorununa rölanti düzenleyicisi diyip seni masraftan kurtarmak isterdim ama araban kafa sallıyor devir kesiyor bazende gaz yemiyorsa muhtemelen debimetre derim ama sen yinede servise göster...

Moderatör tarafında düzenlendi:
bendede aynı sıkıntı mevcut ama ben problemi kesin olarak biliyorumm hava akış sensörü yani debimetre arızalı

servis fiyatı 560 ytl dirrr ......................... daha ucuza bilen eden varsa rica ediyorum paylaşsın bizimleee

arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek biri yawwwwwwwwwww hadi forum kardeşliğiiiiiiinii görelimmmm

ne 560 ı kardeş bana 250 ytl yollla sana sıfır kutusunda yollım kargoda bana ait kendin takarsın 4 tane vidası var ben araştırdım

ciddimi diyon kardeşşş nerden buldun o fiyata servisten değildir sanırımmm çünkü ben servisten fiyat sordumm

m.ozkan.86@hotmail.com ekle burdan konuşalımm çözelim bu konuyuuu

oo olmadı şimdi msn ye kaçmayalım sorunun çözümünü burdanda yazarsanız seviniriz...

ne oldu arkadaşımm sesin soluğun kesildiii araştırmalar pek iyi gitmedi sanırımm yada foruma girmeye vakit bulamıyosunnnn burda haber bekliyoruzz dört gözlee

Debimetrede yapabilir rolanti ayarlayicida
bence rolanti ayarlayicida sorun var...

Geri