Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar Opel Corsa bakıyorum bir araba buldum Corsa NJOY 1.2 Triptronik 2008 model 22000nde 24.500 ne dersiniz fiyat açısından teşekkürler
açıkçası 23000 düşünüyordum ama biraz çıkmak zorunda kalıcam galiba sıfırsa imkansız sizcede norrmal diyorsanız 24.500 satın alayım diyorum 1.2 tercih etmemin sebebi yakıt tasarufu
1.2 az yakar dıye dusunmeyın valla 1.4 ten bıle cok yakıyorumus dıyorlar forumda cok sıkayet okumustuk bu konuyla ılgılı ama sızın ıcınıze sındıyse alın derım ..
açıkçası 23000 düşünüyordum ama biraz çıkmak zorunda kalıcam galiba sıfırsa imkansız sizcede norrmal diyorsanız 24.500 satın alayım diyorum 1.2 tercih etmemin sebebi yakıt tasarufu
açıkcası burda olsaydın o fiyata benim aracı verirdim ki içinde 2000 tl lik aksesuar var.
max 23500 gibi aracı almaya çalış.24500 hiç de cazip bir rakam değil.
1.2 konusuna çok takılma.o motor araca yetiyor.kaldı ki 1.2 nin performans alternatifi 1.4 değil bence en az 1.6 dır.
bu arada yakıt tasarrufu konusunda hayal kırıklığına uğrayabilirsin.
araç 8 litre ortaklama yakıt harcar.
abi bu aralar bizde corsa almayı düşünüyoduk 1.2 essentia triptronik. sonradan duydukki kasa agır geliyomuş, çok hantalmış, çok yakarmış. alıcaksan 1.4 twinporta al. 100 bg 2000 devirde 100km ile gidersin