corsa swing hararet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba 94 corsa swing 1.4 i sorunum hararet çabuk yükseliyor, 100 dereceye yakın vantilatörü açıyor 94 ,95 dereceye düşünce kapatıyor, tekrar 5 dakika geçmeden hareret 100 dereceyi buluyor. Bu olayı şehir içi trafikde yapıyor. 5 dakikada tekrar ısınması normalmi,
Tarafikde deyilken hararet sorun olmuyor.

gayet normal dostum sıkısık tırafıklerde 1-2 vıtes arası gıdılıyor ondan multeberen. uzun yolda ıstedıgın kadar sıkıstır fan acmaz ancak durunca acar.. sorun yok yanı

dostum buraya kadar her şey normal, sorun bundan sonra başlıyor motor sıcaklığı 98-99 olduğunda fanı açmadan, teklemeye başlıyor, stop ettiğide oluyor, biraz bekledikten sonra çalıştırabiliyorum,
Geçenlerde Özel servis de triger setini değiştirdim, usta motor normalden çok çok ısınmış dedi, göstergeler normal gösteriyor lakin sıcaklık normalden fazla, göstergeler normalken motor fazla ısınıyor benim sorunum bu, tecrübesi olan arkadaşlardan, ustalara kazıklanmadan çözüm rica edilir. tşk.

arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak yokmu, kimi conta yakmıştır, kimisi radyatör tıkalıdır diyor, kimisi 92 lik müşür tak diyor, triger kayışını değiştirirken termostatınıda değiştirdik.
Şimdilik çözüm olarak 87-92 lik müşür takdık sıcaklık 92-95 arasında fan devreye giriyor. Küçük müşür ileride sıkıntı yaparmı.

arkadaşım bilgiler için çok sağolasın,
98-99 derecede fan devreye girip soğutma işini yapıyor onda sorun yok.
Sorun fan devreye girmeden 97-98 derecede aracın teklemesi,
sıcaklık 100 dereceyi hiç geçmedi.
87-92 lik müşür takdım, sıcaklık 95 geçmeden fan devreye giriyor soğutma grevini yapıyor. Şu anda bir sıkıntı yaşamıyorum.

Geri