corsa yakıt tüketimi!

johnnash01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
hocam bana yardımcı olun lütfen ya benim aracımın tüm bakımalrı yeni yapıldı bütün filtreler değişti 2003 1.7 dti 3 kpı corsam var km şehir içi 35 kuruş yakıyor bir dizel araca göre çok fazla geliyor bana bu rakam nasıl dşürebilirim neden olur bu kadar uçuk rakakmlar?

hocam bana yardımcı olun lütfen ya benim aracımın tüm bakımalrı yeni yapıldı bütün filtreler değişti 2003 1.7 dti 3 kpı corsam var km şehir içi 35 kuruş yakıyor bir dizel araca göre çok fazla geliyor bana bu rakam nasıl dşürebilirim neden olur bu kadar uçuk rakakmlar?

korkmayın benim 1.3 dizel corsa bazan 30 kuruşu görüyor bu havalarda normal...

bence fazla gibi geldi bu yakit tuketimi. Benim dizel corsa 150-170 kurus arasi yakiyor. Ama genelde uzun yolda kullaniyorum. Tarfiktede max 200 yaksin, haksiz miyim :)

chipli dip gaz kullanıyorum 1.7 25 kuruş.hava filitreni orjinal taktır veya debimetreye baktır

90 km ye sabitlersem 100 km de 4 litre yakıyor

Çok güzel bir değer benim gördüğüm en güzel değer yaz ayında 4.4 tü. hava filtresi hangi marka kullanıyosunuz?

green kutu içi

hava filtrem orjinal debimetre bird şu oksijen sensörü mü ne varmış onun etkisi varmı? bazı arkadaşlar 17 krş 20 krş gibi rakamlar söylüyor şaşıp kalııyorum

beyaz guversin senınkı 1.7 mi?

Geri