corsa yine ses yapmaya basladı

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bildiginiz gibi arkadaslar bşr ara aracımda ses vardı vs vs hersey duzeldi derken yine kapı direkleri arka kapı bagajdan ses gelmeye basladı bende gm yi aradım sikayet ettim tekrardan uretici firma ilgilecegini ve bugun haber verecegini söyledi arac yine serviste 2007 cmonu olanlarda hic boyle sikayet varmı hepsinde oldugu soyleniyor servis tarafından

kapı larda ses oluyor ama bi fısfısla geçti hepimizin ses problemi bagaj sesi dediğin nedir bilmiyorum.ama bende bazen aracı çalıştırdığımda egzoz titriyor biyerlere vuruyor sanırım öyle bir ses var 15bin bakımında söylicem onun dışında ses problemi yok kız gibi çalışıyor maşallah...

benimkinde de ses vardı aldığımda servise götürdüm yağlandı silikonlandı şu anda bir ses yok

Ya ben duymuyorum sesleri yada bende hiç olmadı.

Ama iki defa babamlara gittiğimde otoparka girerken tumsekten geçerken gıcırdama sesi geldi. Onun harivinde duymadım ben.

bende (benzin kapağı açılmadı kumandaya bağlı olan) yağsız kalmış onunla beraber bütün kapılarda fıs fıs yağlandı başka bir ses olmadı yok yani siz latikleri kaç yapıyorsunuz bana biraz zıplıyor gibi geliyor

Kapı gıcırtısı bendede var. 15.000 bakımına az kaldı gittiğimde söyleyecem gıcır gıcır araba dedik harbidende gıcır gıcır. gıcırdaması gitsin artık :D

bende (benzin kapağı açılmadı kumandaya bağlı olan) yağsız kalmış onunla beraber bütün kapılarda fıs fıs yağlandı başka bir ses olmadı yok yani siz latikleri kaç yapıyorsunuz bana biraz zıplıyor gibi geliyor

32 psi

şü gıcırtılar Allah'tan bende olmadı. 3800km no gıcırtı, no problem.

Geri