corsada far ampulü

cagatay16

VIP Üye
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
2011 corsa d far kısa far ampulü türü nedir xenon takmayı düşünüyorum hangi markayı öneirisiniz

arkadaşlar o kadar bakan olmuş bir bilen yok mu ona göre m tec 5000k xenon alıcam acil

h7 tip ampul.
mtec tercih edebilirsin.

h7 tip ampul.
mtec tercih edebilirsin.

h7 tip xenon olacak, fakat odaklama ayarı pek olmuyor.
ayrıca 6000 k üzerine cıkınca benim hoşuma gitmiyor.
birde muayenede takılma ihitmalin var. çünkü farlar ayarsız yazıp gönderiyorlar. merceklilerde ayar yapılabiliyor aklında bulunsun.

ama öncelikli iyi bir ampul alıp denemeni öneririm. xenon kadar performans alabilirsin.

muayene konusunda bursada rahatızbenim clio fabrika çıkışlı mercek vardı xenonluydu far yıkama yok diye problem yaşamadık arkadaşımın corsadada xenon vardı merceksiz hiç bişey demediler zaten muayeneyede herhalde 3 yıl vardır 0 araç aldım çünkü uzunlarada philips takayım diyorum uzunların ampul türü ve sislerin ki ne :D

marka değilde takan yer çok önemli .son xenon montajı yaptırdığım yerde adamlar bi ayar yaptı .mercekli gibi ışığın kırılma yeri düz çizgi gibi öndeki aracın tamponunda.bazı xenonlar görüyorum abuk subuk yerleri aydınlatıp göz alıyor

xenonu kendim takıcam butün arakdaşlara taktığım için artık prof oldum bu konuda ayar yerinide bulmak lazım corsada ordan indirdik mi tamamdır bide uzunlara ne alsam h kaç oluyor onlar

Geri