Corsa'dan A3 e geçiş...

klink21bucuk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar.Çok severek 3 yıldır kullandığım arabamı 2004 model Audi A3 Sportback (3 kapı) ile değiştirdim.2009 model Corsa'yı 23.500 e verip bu aracımı 28 500 e aldım.A3 90 bin kmde.üstünde 2000 tllik 17 inç performans lastikleri ve orjinal çelik jant var.1.6 motor 102 kw (137 beygir) ayrıca sıralı sistem lpg...sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim.İyi yapmış mıyım sizce?

hayırlı olsun , kazasız sürüşler dilerim.
bol resimli arabanın tanıtımı yaparmısın, sürüş izlenimleri, donanımı,teknik özellikleri...
.....arabanın 102 hp olduğunu biliyordum 137 hp demişsin...

Hayırlı uğurlu olsun sanırım araç tfsi 102KW OLDUĞUNA GÖRE GÜZEL SEÇİM OLMUŞ İYİ GÜNLERDE KULLANIN

Teşekkür ederim.Araç düz motor.TFSI değil.Ruhsatta yazan rakam kw cinsinden 102.O da 137 beygire tekabül ediyor.102 beygir olduğunu zannetmem.çünkü lpg deyken bile torku da oldukça yüksek.koltuğa yapıştırıyor sürücüyü.avensisi olan bir arkadaşım bile torka şaşırdı.Sürüş deneyiminden bahsedersem inanılmaz keyifli ve konforlu bir sürüşü var.bir de 3 kapılı araç olduğu için 5 kapılı araçlara göre sürücü ve yolcu kısmı daha konforlu..2009 model araçtan inip 2004 model araca bindim ama konforun bu kadar artacağını zannetmiyordum.Allah pişman etmesin ve herkese daha iyilerini nasip etsin...

audi sağlam araba konfor ve teknik açıdan corsayı bir daha düşündürmez size :D güle güle kullanın, allah kaza bela vermesin.

Güle güle kullanın ama 09 model aracı verip daha yaşlı bir araba almak ilk bakışta çok sevimli bir fikir gibi gelmese de kazasız ve sanayisiz günler dilerim. Hayırlı olsun.

a3 güzel arabadır sunruf da varsa dadından geçilmez...

Güle güle kullanın ama 09 model aracı verip daha yaşlı bir araba almak ilk bakışta çok sevimli bir fikir gibi gelmese de kazasız ve sanayisiz günler dilerim. Hayırlı olsun.
Aslında benim fikrim de daha önceden sizin gibiydi hocam ama araca bindikten sonra tamamen değişti.buna inanın.aslında araç biraz da şans işi.gidip sıfır araç alanların da bazen sorun yaşadıkları oluyor.umarım şans benim yanımda olur.şimdilik çok memnunum ve umarım hep böyle olur.

hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın.
aracınız tsi, tsfi değil de düz motorsa o araç 1.6 motor 102 hp, 8 valf hitler motoru diye tabir edilen, biraz fazla yakan ama çok sağlam ve lpg ye tam uyumlu bir motordur.
ruhsatı yazarken trafik polisi yanlışlıkla yazmıştır.

hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın.
aracınız tsi, tsfi değil de düz motorsa o araç 1.6 motor 102 hp, 8 valf hitler motoru diye tabir edilen, biraz fazla yakan ama çok sağlam ve lpg ye tam uyumlu bir motordur.
ruhsatı yazarken trafik polisi yanlışlıkla yazmıştır.
bilgileriniz için teşekkürler.evet şu ana kadar 10bin km olmuş sahibi lpgyi taktıralı ve hiçbir sorun yaşamamış.ben de geçen gün doldurdum tankı 30lt alıyor 230 km yol yaptım hala içinde var.şehiriçi ve biraz da agresif kullandım hatta :)

Geri