CorsaVan Hakkındaki düşünceleriniz.

denizcakarr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkeze hayırlı günler öncelikle.

ilerleyen aylarda opel corsavan almak istiyorum ama henüz karar vermedim,kendimi zorlamadan 2006-2005 model Van alabilirim,Fakat 2007 makyajlanmış kasada çok hoşuma gidiyor,2005-2006 100bin km aşmamış corsavan 10bin tlye çok rahatlıkla bulabilirim,2007model üstü olan corsavanlarda 16-17binlerde benim verebileceğim zorlasam maximum 14bin 14.500,

sizinde yorumlarınızı almak istiyorum ikisininde [+]~[-] yönlerini söyleyebilirseniz sevinirim.

2007 makyajlanmış kasa;
25999688nm3.jpg

28704378rt9.jpg

Dn:Araç hususi olarak kullanılacaktır.Bir sorum daha var bu vanlara cam ve koltuk taktırabiliyormuyuz?.

Hususi olarak kullanacaksanız, bence hiç bulaşmayın van lara felan ...

Binek olarak üretilmiş 4 kapılı Essentia veya NJOY alın, koltuk taktırmayla, cam açtırmayla, ruhsata işletmeyle felan uğraşmayın derim.

Araştırdım, böyle çok karlı diyorsanız fiyatları da belirtirseniz iyi olur.
Bizlerde bilelim bu işin masrafının ne olduğunu ...

Hayırlısı olsun...

artık vanlar hususi araca çevrilemiyor olarak biliyorumm

vanlar hususiye cevrılmıuyor ayrıca su corsa c lerı hıc sevmıyorum ozellıkle d kasaya gore berbat tasarımı var yanı ımkan varsa tabı hususı olarak kullanıulcaksa vana hıc bulasmayın

kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirse çok sevinirim zaten almaya niyetliyim corsavan %70lik bi payla 2005-2006 model bir corsa van alıcam.

bu araçlarda 100bin i devirmemişini bulman imkansız, binekler bile yılda 20-25bin yapıyor ki vanlarda bu daha fazla, ayrıca genelde araç sahipleri değil şöförler, işçiler kullanıyor bu araçları, hor kullanılmış bir araç başını çok ağrıtır..

bu araçlarda 100bin i devirmemişini bulman imkansız, binekler bile yılda 20-25bin yapıyor ki vanlarda bu daha fazla, ayrıca genelde araç sahipleri değil şöförler, işçiler kullanıyor bu araçları, hor kullanılmış bir araç başını çok ağrıtır..
cok dogru dednız adam sırketlerde lambur lumbur kullanıyor

usta benım aracım corsa van cam koltuk var bı sorunu her sene vızeye gırıyor sadece koltugu soktugunde vızeden gecebılıyosun..
c kasa benım aracım nıck ımden aratısan fotolarınıda bulabılırsın aracın c kasada guzel d kasada guzel senın tercıhın arada bı kac tane 10000 km asmamıs bulabılırsın ben aracımı 80000 km de almıstım sansıma temız kullanılmıstı oyle yanı baska bı sorun olursa ozeldende msj atabılırsın

usta benım aracım corsa van cam koltuk var bı sorunu her sene vızeye gırıyor sadece koltugu soktugunde vızeden gecebılıyosun..
c kasa benım aracım nıck ımden aratısan fotolarınıda bulabılırsın aracın c kasada guzel d kasada guzel senın tercıhın arada bı kac tane 10000 km asmamıs bulabılırsın ben aracımı 80000 km de almıstım sansıma temız kullanılmıstı oyle yanı baska bı sorun olursa ozeldende msj atabılırsın

sadece sorun her yıl vize gireceksin..:good:

Geri