corsaya karavan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar bu gün çok güzel bi karavan gördüm anlaşırsak alıcam küçük bişiy 2 3 kişilk fiber kasa metal şese felan ayrodinamik yapısı var yani corsayı yormaz gibi geliyo bana çok uzun yolda gitmem zaten ancak benim asıl merak ettigim ve ögrenmek istedigim corsada çeki demiri yok bunu takmak için bu sorunu nasıl çözerim kim yapar olurmu kaç lira gibi sorularım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ..!

kardeş sureklı kullanacaksan cosanın baskıyı balatayı yorar balatanın gobegını oynatır bunu dıyım.. sonra kalkıslarda tıtretıyor dersın

yok usatcım yazın bir yada ikidefa 150 km yol yaparım durkalk yapmadan gece
yazları cadırla ugraşamıyom bide çok hafif yüksüz taşısak yani abartı bişiy yok kendisi 250 kg gelmez bile içine en fazla 100 kg de ben koyarım tek başına yada 2 kişi giderim yani milimum agırlık

yetkili servisler çeki demirini fln takıyo ama özelde yapar herhalde :D bide her arabayla karavan çekilmez diye bi video izlemiştim şimdi o geldi aklıma :)

evet çekilmez arkasının ve ön agırlıgın dengeli olması gerekir sanırım yani porce tak karavanı ön havada gidersin tabi bide yükleme ve agırlık önemli ben corsa taşır diye düşünüyorum bide bahsettigim karavan özel yapım bişiy küçük ve basık 210 cm en 300 uzunluk var yükseklik 200 cm yerden çok şirin bişiy

yaa abi hafif bişey çekmesine çeker sorun olmaz!hem hafif hemde tekerleklii:)arabayı zorlamaz yanii!neticede karavanı şehir içi dur kalk trafikte kullanmıcan ya!eğer gerçekten ihtiyaç ise tak bişey olmazz!

yaw yazın agva ya gitcem 2 ay kalsın orda yada şilede felan
gece yollar boş no trafik

Çeki demirini servisler takıyor olabilirler ancak bunun ruhsata işletilmesi gerekiyor diye biliyorum.Bu konuyu iyice araştırmanı öneririm...

Ayrıca, uzun yol olduğu ve arabaya yüklenmediğin sürece hiç problem olacağını sanmıyorum madem karavan küçükmüş.Ama o ''yazın 150 km'' en az 1150 km olacaktır eminim.

arkadaslar üstadlar ayni soruyu bnde daha önce sormustum forumda pek netice alamadik bu isi ayrintisina kadar bilen yokmu ? ne yapmamiz gerek yasal islemleri nedir birde bu cekiciyi taktirmak icin ilk önce yetkili servisin uygunluk belgesi ve plan cizip vermesi gerekiormus diye duydum dogrumudur ? lütven bu konuda yardim edermisiniz birde 98 f astra da tekne cekecez bunun baskiya filan zarari olurmu sizce simdidien cevaplar icin tesekürler

ruhsata işlenmesi gerekiyor bu arada çünkü ruhsatta onunla ilgili bi bölüm war

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri