İsmim Metin Psikolojik Danışman ım memleket Çorum Osmancık ikamet Rize Ardeşen. Forumdan bazı arkadaşlar ile eski forumdaşım. Recai geçen ay benim için uğraştı sağolsun Önceki aracım 2004 Bora Pacific Okyanus Yeşili. Bol ekstralı idi aracı 5 sene de doldurmuştum. İstediğim fiyata gitmeyince üzerinde ne var ne yok hepsini söktüm ve o şekilde 2 haftada satıldı. Beni üzen durum o kadar sağa sola servise göstermemize rağmen araçta hasar kaydının olmasıydı. 10 küsür kayıt vardı fakat pert değildi kasko yaptırdığım için ona aldanmıştık. Zaten 5 sene öncesine kadar tramer sorgulama yoktu.
İnşallah bu hafta içerisinde Neptün Mavi Astra Edition Hatchback ile aranızda olacağım. Bu araçta Watss bağlantılı süspansiyon standart mı bilmiyorum Opel sayfasında durum biraz karışık.
Aradığım renk en yakın Samsun Reis Oto da mevcut 48500 tescil sigorta dahil mtv hariç fiyat aldım.
İlk defa sıfır aracım olacak dikkat etmem gereken durumlar neler sıfır aracı ekspertize sokayım mı ekstra olarak hediye vs birşeyler alıp alamayacağım konusunda da fikirlerinizi almak isterim. Herkese selamlar keyifli forumlar...
İnşallah bu hafta içerisinde Neptün Mavi Astra Edition Hatchback ile aranızda olacağım. Bu araçta Watss bağlantılı süspansiyon standart mı bilmiyorum Opel sayfasında durum biraz karışık.
Aradığım renk en yakın Samsun Reis Oto da mevcut 48500 tescil sigorta dahil mtv hariç fiyat aldım.
İlk defa sıfır aracım olacak dikkat etmem gereken durumlar neler sıfır aracı ekspertize sokayım mı ekstra olarak hediye vs birşeyler alıp alamayacağım konusunda da fikirlerinizi almak isterim. Herkese selamlar keyifli forumlar...