Merhaba arkadaşlar, Corsa 111.yıl 2010 model 60.000km de aldığım aracımın baskı balata - volant set olarka (luk marka) yaysız modeliyle değiştireli yaklaşık 4500 km oldu. Alırken ustaya gösterdiğimde degişmesi lazım dediği için o şekilde pazarlık yaparak almıştım.
Soruna gelecek olursak araba;
-Yokuşlarda kalkışta 2 bin devirin altında kalkmaya çalışırken
-Klima acıkken normal devirde kalkmaya çalışırken
-Klima acıkken ve 3 kişiden fazla varken kalkışta
-Fazla dur kalk trafikte normal kalkarken
titreme yaparak balatayı sıyırmakta. Devirli 2500 devirden fazla gaz verip kalkarsam problem olmamakta. Tek sürücü varken ve klima kapalıyken de balata cok ısınmadıgı süreece problem olmamakta.
Yapan ustaya sordum motor gücsüz ondan, devirli kalk dediysede pek ikna olmadım.
Daha önce 5 senedir babamın ford connectini sürüyordum, yani oyle motoru boğacak kadar devirsiz kalktığımıda düşünmüyorum.
Yetkili servise götürmeden önce burdan bir yorum almak istedim.
Not: Bu kronik problemle iligili benzer konuları okudum, fakat aradığım cevabı yakalayamadım.
Soruna gelecek olursak araba;
-Yokuşlarda kalkışta 2 bin devirin altında kalkmaya çalışırken
-Klima acıkken normal devirde kalkmaya çalışırken
-Klima acıkken ve 3 kişiden fazla varken kalkışta
-Fazla dur kalk trafikte normal kalkarken
titreme yaparak balatayı sıyırmakta. Devirli 2500 devirden fazla gaz verip kalkarsam problem olmamakta. Tek sürücü varken ve klima kapalıyken de balata cok ısınmadıgı süreece problem olmamakta.
Yapan ustaya sordum motor gücsüz ondan, devirli kalk dediysede pek ikna olmadım.
Daha önce 5 senedir babamın ford connectini sürüyordum, yani oyle motoru boğacak kadar devirsiz kalktığımıda düşünmüyorum.
Yetkili servise götürmeden önce burdan bir yorum almak istedim.
Not: Bu kronik problemle iligili benzer konuları okudum, fakat aradığım cevabı yakalayamadım.