cruze opc jantlar

EthemBozkurt

Yönetici
Moderatör
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
cruze aracıma 225/40/18 opc jant takımını sonunda taktım. bu jantlar astra ve insignia opc jantlarının aynısıdır. cruze çok yakıştığını düşünüyorum.piyasada hiç bir cruze de görmedim sanırım ilk ben takmış olabilirim :) bakalım sizlerde beğenecekmisiniz.

ethem abi resimler yok ama imzandakiyse 10 numara duruyor :)

resimler uçmuş heralde :)

resimler geldi şimdi :)

bi jant anca bukadar değiştirir arabanın havasını bide eski halini atsaydın ethem abi :)

Ethem abi nacizhane fikrim o chevrolet logosunu siyah folyo ile kapla harika duruyor face de söyledim burada da söylüyorum maşallah harika olmuş güle güle bin abi sırada şimdi xenon var bence

güzel olmuş güle güle bin abi, minik insignia olmuş ama önceki jantlarında güzeldi bu jantlar yakıt + performansı nası etkiler ?

bi jant anca bukadar değiştirir arabanın havasını bide eski halini atsaydın ethem abi :)

teşekkürler. eski halinide eklerim.

Ethem abi nacizhane fikrim o chevrolet logosunu siyah folyo ile kapla harika duruyor face de söyledim burada da söylüyorum maşallah harika olmuş güle güle bin abi sırada şimdi xenon var bence

samet sağolasın. logo siyah folyo kaplıydı değişik olsun diye söktüm. tekrardan kaplayacağım .

güzel olmuş güle güle bin abi, minik insignia olmuş ama önceki jantlarında güzeldi bu jantlar yakıt + performansı nası etkiler ?

teşekkürler. önceki jantlar yani orjinaller 16 inch idi. bence orjinaller aracın baba görüntüsünü bozuyordu, çamurlukların içi boş gibi duruyordu :)
yakıt ve performans durumunu çok umursamıyorum açıkçası. ama şunu söyleyebilirim, çekişte bir fark göremedim. yakıtta çok farketmez diye düşünüyorum haftada 30 km yaptığımı düşünürsek :)

çok yakışıklı olmuş :) nazar boncuğunu unutmayın bence ;)

Geri