cut-off sistemi mevcut mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

webbee

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.harunonline.8m.net
opellerde cut-off sıstemı mevcut mu?
yanı rolantıde yokus asagı 120km surate ulasdıgımda devır saatım 800 devırdeyken 5.vıteste aynı yokusu ınerken 2900 devırdeyım gaza basmadıgımda aynı yakıtı yakar mıyım
bu sıstem lada samara larda mevcut gaza basmıyorsanız arac cut off ıle gıdıyor...
herkese selamlar

benım bıldıgım enjeksıyonlu sısteme sahıp butun arabalarda bu olay var...

Bildiğim kadarıyla evet en azından yol bilgisayarı öyle diyor rölantide giderken anlık gösterge tüketim gösterirken uygun viteste tüketim 0.0 l/h görünüyor ama ben yinede bir miktar yakıt yandığını düşünüyorum motorun faal kalabilmesi için.

Evet ben sürekli gözüm yol bilgisayarındaki anlık yakıt tüketiminde olduğu için bundan %100 eminim. Zaten kılavuzunda da yazıyor. Ama bundan yaralanabilmek için debriyaja veya gaza basmamak gerekiyor. İlla ki yokuş inmenize de gerek yok. aracınız yüksek devirdeyken düz yolda giderken gazdan ayağınızı çekerseniz sistem devreye giriyor.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla evet en azından yol bilgisayarı öyle diyor rölantide giderken anlık gösterge tüketim gösterirken uygun viteste tüketim 0.0 l/h görünüyor ama ben yinede bir miktar yakıt yandığını düşünüyorum motorun faal kalabilmesi için.

Bu durumda motor katalitik konvertordeki yakılmadan atılmış benzini kullanıyor diye duymuştum.

bir benzin yakılmadan nasıl atılır birisi bana izah ederse çok sevinirim.

Bu ASTRA G kılavuzudur.
Dosya boyut fazla olduğundan tam yüklememiş. Astra G kılavuzu burada daha önce yayınlanmıştı. 62'inci sayfasına bakabilirsin. Burada yanmamış yakıttan bahsediyor.

Son düzenleme:
tüm enjeksiyonlu araçlarda bu özellik mevcut arkadaşlar selamlar

Geri