Cyclon navi. Corsa 2014 arıza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uurcpkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uurcpkn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.facebook.com
Merhaba arkadaşlar 2014 corsa alalı 1 ay oldu alırkende cyclon marka navigasyon taktırdm fakat taktırdıktan 1 hafta direksiyondan kumanda etmemeye başladı servise gittgm de adama dedgm gibi adam kutup başını cıkarıp taktı düzeldi.. Ama sorun karşıma tekrar cıktı. Napmam lazm neden böyle yapıyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

teypte sıkıntı var. servise getir garantiye gönderirler büyük ihtimalle.

bu sorunla karşılaşanların tekrar tekrar aynı şeyle sorunu düzelttiklerini okumuştum..Ama servislerin taktığı cihazları kullanıpta sorun yaşamayanlarda olabilir yazarlarsa öğrenmiş oluruz..

bendede cyclon marka var serviste taktım 3 ayda bir 2 ayda bir cihaz a.ılmıyor kutup başlıgını çıkarıp takıyorum sorun kalmıyor garantili ama yapacak bişey yok.

Valla sizin modellerle alakası ne kadardır bilmiyorum ama benim Pioneer AVH-X7500BT cihaza navigasyon modülü takmıştım. (Roadstar NaviBOX-8) Bunu mayıs ayında bağlamıştım. O zamanlar havalar bugünlere göre serindi ve cihaz problemsiz çalışıyordu. Haziranın sonuna doğru sıcaklar bastırınca navigasyon açılırken takılıp kalmaya başladı. Anahtarı kontaktan çıkarınca kapanıyordu ama üzerinde yine de enerji olduğu için tekrar açınca da düzelmiyordu. Ancak kutup başını söküp takınca düzeliyordu.

Modül torpidonun arkasında takılı. Söktüm torpidoyu, kasasına dokundum ateş gibiydi. Teypte bir problem olmuyordu, çünkü arkasında aynı bilgisayar kasalarındaki gibi fan var ve içini soğutuyor. Ancak modül metal bir kasadan ibaret. Ben de elimdeki 12 voltluk standart bir bilgisayar fanını bunun üzerine bağladım. Enerjisini de modülün araç kontağı bağlantısından aldım. Şimdi kontağı açınca hemen soğutmaya başladı. Artık takılma yapmıyor.

Yani belki sizin cihazlar da aşırı ısınırsa takılıyor olabilir. İçlerinde fan varmıdır bilmiyorum ama varsada belki tozlanmıştır veya önü montaj esnasında zaten tıkalı olabilir. Çünkü Pioneerin kitapçığında "mutlaka fanın önünü açık bırakın" uyarısı yazıyordu.

opel araçlarla uyumlu bir marka çıkmadı mı piyasaya hangi markayı araştırsam mutlaka bir sorun var. açılmaması takılması butonları bozması falan bu nasıl iş kaç tane firma var ama birtanesi bile adam akıllı bişey yapamıyor ya yazıklar olsun

orta okuldayke benim masaüstü bilgisayarımda aynı sorun oluyordu makine xpye kada açılı kalıyordu fişi çekip biraz bekleyip takınca düzelirdi bilgisayarcılar anakart üzerindeki kondasatörlerde elektrik birikmesinde dolayı olduğunu söylerdi sonra ana kartı upgrade edince yenisinde sorun olmamıştı

opel araçlarla uyumlu bir marka çıkmadı mı piyasaya hangi markayı araştırsam mutlaka bir sorun var. açılmaması takılması butonları bozması falan bu nasıl iş kaç tane firma var ama birtanesi bile adam akıllı bişey yapamıyor ya yazıklar olsun

opelin kendi navigasyonları var:)

evet ama opel keşke TVli DVDli yani tam multimedya sistemi üretmiş olsaydı yada varmı ben duymadım. kastettiğim böyle bişeydi..tam uyumlu sorunsuz multimedya markası varmı bilen yazarsa öğrenmiş oluruz

evet ama opel keşke TVli DVDli yani tam multimedya sistemi üretmiş olsaydı yada varmı ben duymadım. kastettiğim böyle bişeydi..tam uyumlu sorunsuz multimedya markası varmı bilen yazarsa öğrenmiş oluruz

dvd var galiba ama tv yok sadece navi ebayde araştırmak lazım sanki dvd görmüştüm

Geri