cyclone, internet ve igo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cengiz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar,
dun cyclone navigasyon takdirdim,wince6.0 internete girebilen bir isletim sistemi ancak donanim destegimiz olmadigi icin haliyle internet yok. ben usb den baglanan 3g dongle lardan alip internete cikabilirmiyim diye dusunuyordum. deneyen bilen duyan var mi diye merak ediyorum?

bir de icinizde bana igo icin link gonderecek birisi varsa sevinirim. ya da aratirken ne diye aratiyorsunuz? IGO wince6 mi? yoksa cyclone ve necvox un ortak kullandigi bir platform varmis sanirim (adini kimse forumda yazamadigi icin ogrenemedik!) ona gore mi aratiyorsunuz?

Ynt: cyclone, internet ve igo

hancengiz link' Alıntı:
merhabalar,
dun cyclone navigasyon takdirdim,wince6.0 internete girebilen bir isletim sistemi ancak donanim destegimiz olmadigi icin haliyle internet yok. ben usb den baglanan 3g dongle lardan alip internete cikabilirmiyim diye dusunuyordum. deneyen bilen duyan var mi diye merak ediyorum?

bir de icinizde bana igo icin link gonderecek birisi varsa sevinirim. ya da aratirken ne diye aratiyorsunuz? IGO wince6 mi? yoksa cyclone ve necvox un ortak kullandigi bir platform varmis sanirim (adini kimse forumda yazamadigi icin ogrenemedik!) ona gore mi aratiyorsunuz?

forumumuzun kuralları gereği önce kendinizi tanıtırsanız seviniriz :)

sonrasında aradığınız iki sorunun cevabıda forumumuzda mevcuttur. Hatta başka bi forumda da mevcut olduğunu düşünmüyorum  greatt greatt greatt

1.si ki piri CAN Bey'dir  ( Jlozde )

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=9678.0

2.si ki piri B֜LENT Bey'dir

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2234.300

hancengiz link' Alıntı:
merhabalar,

Cyclone internete giren modeli yok.
Anca windows arayuzuyle oynama yaparak girebilirsiniz.
Linkleri mesaj attim.

Kasım Çınar link' Alıntı:
Hayirli olsun izmirde nerede,kaca taktirdiniz

merhaba Opel Egem (Kavuklar) 1550 lira pesin, 1600TL 7 taksit opsiyonu ile satiyorlardi, dun bu fiyat icin son demisti Batuhan bey, sanirim Mart'dan itibaren 2bin lira olacakmis. arabayi aldigim yer mercanlari aradim once 2bin dediler cyclone icin, 2200de necvox sanirim. android li olan biraz daha pahali falanmis tabiki.

ozgun88 link' Alıntı:
forumumuzun kuralları gereği önce kendinizi tanıtırsanız seviniriz :)

sonrasında aradığınız iki sorunun cevabıda forumumuzda mevcuttur. Hatta başka bi forumda da mevcut olduğunu düşünmüyorum  greatt greatt greatt

1.si ki piri CAN Bey'dir  ( Jlozde )

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=9678.0

2.si ki piri B֜LENT Bey'dir

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2234.300

tesekkurler,
Bulent bey hemen linkleri gonderdi sagolsun. Ancak rapishare o dosyalar cok fazla indirildigi icin bugun indirmeme izin vermiyor. yarini bekleyecegim ancak bu arada alternatif linki olan varsa sevinirim. ayrica bu urunu igo sitesinde 29-30usd den satiyorlar. bu uygulamanin kendisi ve harita datasi dahil degil mi?

bu arada az once EDIMAX EW-7711UMN aldim Vatan'dan. driverlari aldim birazdan arabada deneyecegim. tabi halen IGo ve trafik durumunu baska bir yerden guncelleyebilen bir yazilim alternatifim olmadigi icin bir anlami olmayacak ama onu da halledecegiz. ben aslinda istanbul'da yasiyorum ve trafik durumu bilgisi gercekten onemli, arabada navigasyon varken hala gidip telefondan yandex ile bogusmak istemiyorum. aslinda android li device alip yandex i calistirmak en ideal hayalimdi de olmadi simdilik. androidler sorunlu dedi herkes.

arkadaslar asagidaki sekilde biten linklerde yer alan dosyalara cok fazla sayida download edildikleri icin erisemiyorum. farkli bir sitede host eden, yandex diskde veya dropbox da olup da paylasacak olan olursa cok sevinirim.

2968213714/Primo2.rar
4042149447/iGO8.rar

Geri