Debriyaj aktivatörü

ilhanaksu

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Selamlar; aracım yakın zamanda F hatası verdi. Orijinal cihazla hata okuması yapıldığında debriyaj aktivatörü hatası verdiği öğrenildi (P1607). Hatayı okuyan usta tamiratın orijinal beyin ile değişim yapılırsa 60-70 bin tutacağını çıkma olursa 25-30 bin tutacağını söyledi. Belki tamiri de olabilir şeklinde konuştu. Ne yapacağımı bilemiyorum. Tamiratı yapılırsa sonrasında dikiş tutar mı? Tamir işlemlerine onay verirsem nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz? İlk aracımdı. Açıkçası soğudum böyle bir arıza ile karşılaşınca…

Güncelleme: Şanzıman kömürü bitmiş. Değişimi yapıldı şu an için problem görünmüyor. Faydalı olması adına araç tamiri Kartal Oto Sanayi`de Atölye Modena`da yapıldı.

Güncelleme: Şanzıman kömürü bitmiş. Değişimi yapıldı şu an için problem görünmüyor. Faydalı olması adına araç tamiri Kartal Oto Sanayi`de Atölye Modena`da yapıldı.
Maliyet ne kadar çıktı ?

Maliyet ne kadar çıktı ?
Yaptırdığım tarihte 3.000-3500 TL arası bir şey tutmuştu.

Yaptırdığım tarihte 3.000-3500 TL arası bir şey tutmuştu.
Debriyaj rabotunu sökebilecekler için, 6x6mm yandan kablolu 10mm uzunluğunda 12 v kömür alacaksınız 2 adet 40 TL söküp değiştirin.Youtube da videoları var,işçilik çok fazla alıyorlar maalesef.2007 model benzinli 160bin km de ilk kez ben değiştirdim,daha önce hiç açılmamış.

Geri