Merhaba arkdaşlar. 2004 astra g 1.6 aracımla bi hafta önce sol tkerden kaldırıma çıktım. Görevim dolayısıyla bulunduğum yerde ne özel nede yetkili servis var.Çevre ilçeden gelen ustalar araımın alt tablasının ve rot kolununn eğildiğini.görünürde başka araıza olmadığının söylediler.Bu parçaları değiştik daha sonra rot balans ayarına gittik.Rot ustası aracın direksiyonun sert olduğunu Direksiyon pompasında sorun olduğunu söyledi.manevralarda direksiyon kendini toplamıyor.
Bulunduğum yerde aracımın ayısından var ve tesaduf onunda direksiyon pompasında sorun var.o arcı kontrol ettiğimde direksiyonunun oldukça yumuşak olduğunu gördüm ama pompadan uğultulu bi ses geliyordu. benim aracımda bu ses yok.Direksiyon çok yumuşak değil ama sertliğide bir şahin, doğan yada brodway direksiyonu sertliğinde değil.
Acaba sorun nerde olabilir arkdaşlar? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bulunduğum yerde aracımın ayısından var ve tesaduf onunda direksiyon pompasında sorun var.o arcı kontrol ettiğimde direksiyonunun oldukça yumuşak olduğunu gördüm ama pompadan uğultulu bi ses geliyordu. benim aracımda bu ses yok.Direksiyon çok yumuşak değil ama sertliğide bir şahin, doğan yada brodway direksiyonu sertliğinde değil.
Acaba sorun nerde olabilir arkdaşlar? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.