Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orjinal bilgi ekranında saat tarih yazar ya arkadaşlar oradaki saat durmuş. Ayarlardan saati değiştirebiliyorum ama yine de çalışmıyor. Bu birşeyin habercisi mi acaba?
aracın yakın zamanda aküsü bitti mi? Bitmediyse bile akünün terminallerini çıkarıp bi 10dk bekleyip tekrar bağlayın, sistemler bi reset atsın kendine. Eğer sorun düzelmezse bilemiyorum aracınız eski de değil böyle bir sorun olmaması lazım.
aracın yakın zamanda aküsü bitti mi? Bitmediyse bile akünün terminallerini çıkarıp bi 10dk bekleyip tekrar bağlayın, sistemler bi reset atsın kendine. Eğer sorun düzelmezse bilemiyorum aracınız eski de değil böyle bir sorun olmaması lazım.
Akü hiç değişmedi. Orijinali hatta. Bende akü mü bitecek diye düşündüm de başka hiç bir belirti olmadı. Enteresan bir durum. Akü başını sokmeyi denerim düzelmezse.
Orj. Gm marka aküler ort. Ömrü 5 ile 10 sene gider arkadaşmışımızın dediği bir çıkarıp bekleyin düzelmez ise opcomla düzeltin sonra bir daha öyle hata yapmaz