20 Tem 2008 #1 O ozzyouz Bilgi Girilmemiş Bugun eşref ile görüştük tanıştık iyi oldu forumdan bir dost daha kazanmış oldum foto falan çekelim dedik iyi oldu paylaşayım dedim
Bugun eşref ile görüştük tanıştık iyi oldu forumdan bir dost daha kazanmış oldum foto falan çekelim dedik iyi oldu paylaşayım dedim
20 Tem 2008 #2 efeeryurt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 2,389 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et resimler güzel valla maşallah.. ama eleştirilerim olcak, öncelikle kırmızı Corsa'ya, xenon, jant + yay, çıtaların boyanması ve Oğuz'unki gibi ledli stoplar... oğuz'un Corsa'ya ise, sadece jant ve ön panjura irmscher logosu...
resimler güzel valla maşallah.. ama eleştirilerim olcak, öncelikle kırmızı Corsa'ya, xenon, jant + yay, çıtaların boyanması ve Oğuz'unki gibi ledli stoplar... oğuz'un Corsa'ya ise, sadece jant ve ön panjura irmscher logosu...
20 Tem 2008 #3 brqcorsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eyl 2007 Mesajlar 725 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et masallah ikinizde kazasız belasız kullanın
20 Tem 2008 #5 Vladimir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ocak 2008 Mesajlar 3,110 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et nazar değmesin corsalara
21 Tem 2008 #6 EsReF Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 134 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et efeeryurt' Alıntı: resimler güzel valla maşallah.. ama eleştirilerim olcak, öncelikle kırmızı Corsa'ya, xenon, jant + yay, çıtaların boyanması ve Oğuz'unki gibi ledli stoplar... oğuz'un Corsa'ya ise, sadece jant ve ön panjura irmscher logosu... Genişletmek için tıkla ... bakalım o saydıkların arasında sadece jantı en kısa zamnda yapıcam..
efeeryurt' Alıntı: resimler güzel valla maşallah.. ama eleştirilerim olcak, öncelikle kırmızı Corsa'ya, xenon, jant + yay, çıtaların boyanması ve Oğuz'unki gibi ledli stoplar... oğuz'un Corsa'ya ise, sadece jant ve ön panjura irmscher logosu... Genişletmek için tıkla ... bakalım o saydıkların arasında sadece jantı en kısa zamnda yapıcam..
21 Tem 2008 #7 astracoupe Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2006 Mesajlar 237 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 www.yonja.com resimler çok hoş kazasız belasız beyler. kırmızı renk hastasıyımdır ama bu kasaya siyah renk de çok yakışıyor maşallah
resimler çok hoş kazasız belasız beyler. kırmızı renk hastasıyımdır ama bu kasaya siyah renk de çok yakışıyor maşallah
21 Tem 2008 #8 burakank Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 May 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et vay yavrum vay buluşma yaptınız haaa
21 Tem 2008 #9 EsReF Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 134 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et sadece ufak caplı bı bulusma
21 Tem 2008 #10 alim34 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eyl 2006 Mesajlar 2,025 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et maşallah