depo yada fk junyan far

Vectrali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar bu depo dediginiz far nasil yaw ben bulamadim fiyatlari nedir benim vectranin orjinal farlar miyadini doldurdu yenisini almak istiyorum junyana baktim 430 ytl falan diyo daha ucuza yada ikinci el bulabilir miyiz ?bide nerden bulabilirim gozunuzu seveyim, yardim edin....

opel parçacılarında vardır. ben eski corsa ma orjinali 80lira civarında olan stop lambasını 25e almıştım..

yok yaw ben mercekli fk yada junyan istiyorum ama nalet olsun ki cok pahalilar:( ikinci el satanda bulamadim bilen duyan goren varsa haberdar etsin cunku orjinal farlarimin durumu pek iyi degil...

Arkadaşım Site sponsorlarından Parça Treni sayfasında bi arkadaşımız cdx far satıyodu olmazsa onunla bi görüş istersen?o farlar mercekli içine birde xenon aldın mı hoş durur...bendende sana bi öneri olsun...

sinan abi bende senin gibi dusunuyorum ama ben merceksiz orjinal b2 seffaf fari alip icine mercek yerlestirip ledlerle daylight yapmak istiyorum arastirmalarim halen daha suruyor,cdxlerin farlarindaki mercek kucuk oldugundan pek tavsiye duymadim hakkinda...

Geri