dijital klimadan fan sesi geliyooo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar vectra b nin dijital klima kontrol panelinden fan sesi geliyo.. kontağı açar açmaz ses gelmeye başlıyo.. bazen kesiliyo bazen tekrar geliyo anlamadım. böle sanki bilgisayar fanı gibi bişe çalışıyo sanki. kontağı kapatınca yavaş yavaş duruyo. acaba dijital klimanın elektronik aksamını soğutan bi fan filan mı var acaba. ön kapağını söktüm, hatta kontrol panelini bile söktük ama kablolar kısa olduğu için çıkmıyo.. ama bişe bulamadık. sizce ne olabilir?? şimdi servise gitsek alimallah kontrol paneli değişecek filan derler. bi sürüde para isterler:D :D

bizimkindene oluyo aynı şey o vectra lar var sanırım kontagı açınca başlıyo arabayı stop edince duruyo.

arkadaşım o fan sesi değil sadece dış havayı içeriye vermemeye yarıyor kontağı açınca o sistem calışmaya başlar ama ortalama 2 dak sonra durur bendede var vectra ben gösterdim

mustafa ben babana ızah etmıstım bu konuyu :D

abi o ses polen filtresi kapağından geliyordur benim arabadan da geliyordu söktürdüm serviste sonra baktım ki kırılmış hemde arabam o zaman daha 1 yıllık falan geri dönüşüm plastiği kullandıkları için biraz dandikmiş o da motora girdiği yerden kırılıp yalama yapmış...belki böyle birşey olabilir kardeş seninkide...

hackerboys' Alıntı:
arkadaşım o fan sesi değil sadece dış havayı içeriye vermemeye yarıyor kontağı açınca o sistem calışmaya başlar ama ortalama 2 dak sonra durur bendede var vectra ben gösterdim

ama durmuyo:D

hackerboys' Alıntı:

Neişe yaradığını bilmiyorum ama o ses bendede bir süre sonra kesiliyor.
Seninki kesilmiyorsa inşaallah büyük bir sorun yoktur

faithless1905' Alıntı:
polen filtre kapağı...servise gittiğinde bak Emre demişti dersin

kardeş ne kapakmış bu ya:D durmadam 360 derece dönüyo mu ne?? polen filtresi kapağı olduğunu zannetmiyorum. klimanın kontrol panelinden geldiğine eminim:(

Geri